Futbol

Yerliler Aslan'ı 7 bitirdi

27 Mayıs 2014 Salı 09:56 - Son Güncelleme 27 Mayıs 2014 Salı 10:02

Cimbom'un en büyük sorunu oyuncuları ikna etse de sözleşmelerinin devam etmesi.

Transfer çalışmalarında kadrodaki yabancılar nedeniyle eli kolu bağlı olan Cimbom, yerli isimlere yoğunlaştı. Sezonun bitmesi ile birlikte girişimlere başlayan sarı-kırmızılılar ilk olarak Mevlüt Erdinç ve Olcan Adın gibi hem deneyimli hem de direkt oynayabilecek iki oyuncuya yöneldi.

Ancak Cimbom'un en büyük sorunu oyuncuları ikna etse de sözleşmelerinin devam etmesi. Trabzonspor Olcan'ı satmaya yanaşmasa da milli oyuncu G.Saray'a gitmek istediğini iletti. Mevlüt ise geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu performans ile değerini artırırken St.Etienne de oyuncunun bonservisini yukarıya çekmek için direniyor.

Aslan'ın listesinin geri kalanı ise genç isimlere ayrılmış durumda. Jimmy Durmaz (G.Birliği), Aras Özbiliz (Spartak Moskova), Turgut Doğan Şahin (G.Antep), İshak Doğan (Karabük) ve Tarık Çamdal (Eskişehir) Cimbom'un takibindeki oyuncular... Bu isimlerin tümü ile prensipte el sıkışılırken sözleşmelerinin sürmesi nedeniyle görüşmelerin adresi ise kulüpleri.

TAKASTA KULLANILACAK İSİMLER...

Bu aşamada G.Saray yönetimi ilk olarak devre arasında alınan ve kullanılamayan oyuncuların da aralarında bulunduğu listedeki isimleri takasta kullanmak istiyor. Salih Dursun, Ontivero, Dany, Umut Gündoğan, Oğuzhan Kayar, İbrahim Coşkun takasta kullanılacak oyuncular olarak öne çıkarken son aşamada para teklifi devreye girecek.

Öte yandan bu transferler için kulüplerle masaya oturma zamanı 31 Mayıs'tan sonra olacak. Roberto Mancini'nin bu ayın sonuna kadar bedelsiz olarak serbest kalma hakkı bulunuyor ve bunu da kullanma ihtimalini göz önüne alan yönetim İtalyan teknik adamın ayrılması halinde yeni gelecek teknik adam ile görüşerek hamlelerine başlamanın planını yapıyor.

VATAN

Sıradaki Haber
Diego, Fenerbahçe'ye imza attı!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz