Futbol

Yıldırım: ''Döndüğümde kimse kalmasın''

18 Ağustos 2014 Pazartesi 10:37 - Son Güncelleme 18 Ağustos 2014 Pazartesi 10:46

Aziz Yıldırım: ''Size gereken kolaylık neyse yapılacak''

Yeni teknik direktör İsmail Kartal’la ilk hazırlık maçında Yunanistan şampiyonu Olympiakos’u deviren Fenerbahçe’de, Ersun Yanal krizi biraz olsun unutuldu. Son 4 karşılaşmadan mağlup ayrılan Sarı-Lacivertliler, hem elde edilen sonuç hem de arzulu futboluyla yeni bir sayfa açtı. Şimdi gözler Süper Kupa’ya döndü. Ancak yönetim bu kez yabancı kriziyle karşı karşıya kaldı. Çünkü Fenerbahçe halen kadrosunu yeni sezonda uygulanacak 5+3+1 yabancı kuralına göre ayarlayabilmiş değil.

Çember daraldı

Bu nedenle yeni transfer Diego Ribas’ın lisansı çıkarılamadı. Galatasaray’la oynanacak Süper Kupa finaline ise yalnızca bir hafta kaldı. Yani çember iyice daraldı. Sorunun bu hafta içinde çözülmesi gerekiyor. Uzun süredir bu konu üzerinde çalışan idari menacer Hasan Çetinkaya, görüşmelerden bir sonuç alamadı. Duruma başkan Aziz Yıldırım el attı.

Özel toplantı

Gönderilmesine karar verilen ve hala kendilerine takım bulamayan isimler; Baroni, Yobo ve Krasic kulübe çağrıldı. Sarı-Lacivertliler’in patronu bizzat bu oyuncularla bir görüşme yaptı. Son durumları hakkında bilgi alan Yıldırım, “Ben takımla birlikte Roma’ya gidiyorum. Size gereken kolaylık neyse yapılacak. Ama bu işin ben dönene kadar bitmesini istiyorum. Siz de zorluk çıkarmayın” şeklinde sert bir dille uyardığı öğrenildi.

Krasic, İspanya’ya!

Yobo konusunda somut bir gelişme yok. Ancak Krasic’in bir İspanyol takımıyla anlaştığı belirtildi. Baroni’nin ise Corintihans’a gitmesine kesin gözüyle bakılıyor. Fakat Brezilyalı oyuncu, sözleşmesinin tek taraflı feshedilmesini bekliyor. Kadrosunda şu an 11 yabancı bulunan Fenerbahçe, Diego’ya lisans çıkarabilmek için en azından Yobo ve Krasic’le yollarını ayırması şart.

FANATİK

Sıradaki Haber
Bursaspor Briand'i iknaya çalışıyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz