Kategoriler
Futbol
Detay
Basketbol
Voleybol
Motor Sporları
Tenis
Diğer Sporlar
EURO-2024
2026 Dünya Kupası
2024 Paris Olimpiyat Oyunları
Video Galeri
Futbol

''Adımızı finale yazdıracağız"

19 Mayıs 2016 Perşembe 20:08

Balıkesirpor teknik direktörü Reha Kemal Erginer, finale çıkacaklarını söyledi.

PTT 1. Lig play-off yarı final karşılaşmasında sahasında Multigroup Alanyaspor ile 0-0 berabere kalan Balıkesirspor'un teknik direktörü Reha Kemal Erginer, "İkinci maçta istediğimiz galibiyeti alıp, adımızı finale yazdıracağız." dedi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Erginer, skorun her iki takıma şans verdiğini belirtti.

Hedeflerini gerçekleştirmek için şanslarını Antalya deplasmana bıraktıklarını ifade eden Erginer, şunları kaydetti:

"İki ayaklı maçın 90 dakikasını bitirdik. İki takım için zor bir maçtı ve zaten zor olması bekleniyordu. Bu tip maçtaki hatalar telafisi zor hatalar. İki takımın da gol pozisyonu azdı. İşler artık ikinci maça kaldı. 0-0 avantaj mı yoksa dezavantaj mı bu sorular sorulacaktır. Ne olursa olsun gol yememek önemli. İkinci maçta şartlar eşit görünüyor. Alanyaspor ne kadar şanslıysa bizde o kadar şanslıyız. İkinci maçta istediğimiz galibiyeti alıp, adımızı finale yazdıracağız."

Multigroup Alanyaspor cephesi

Multigroup Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar ise şu değerlendirmelerde bulundu:

"İki takım da sahadan avantajlı bir skorla ayrılmak istedi. Keyifli bir maç oldu. Her iki takımın da pozisyonu vardı ve oyun ortadaydı. Avantajlı bir skorla dönmek istiyorduk. İki takım için de avantajlı bir skor kabul edilebilir. İkinci maçta kendi sahamızda oynamanın avantajını kullanacağız. Finale kalmak istiyoruz ve bu bizim hakkımız."

Etiketler: Balıkesirspor teknik direktörü Reha Kemal ErginerMultigroup Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kal