Placeholder Broadage Row
Elazığ-Giresun maçı sonrası ne dediler?

Teknik direktörler, 1-1 biten maçı değerlendirdi.

Elazığspor Teknik Sorumlusu Bayram Kadir Bektaş, PTT 1. Lig'in ikinci haftasında Giresunspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçta çok sayıda gol pozisyonunu değerlendiremediklerini söyledi.

Bektaş, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, futbolcuları mücadelelerinden dolayı kutlayarak, "Beraberliği yakaladıktan sonra maça asılan taraf bizdik. Sayısız gol fırsatı yakaladık ama değerlendiremedik. Bir türlü fırsatı değerlendiremiyoruz. Yapacak bir şey yok, iki puan daha kaybettik. Geçen hafta yine iki puan kaybetmiştik. Artık önümüzdeki maçlarda bunu telafi etmemiz lazım. Daha çok çalışıp o topu kalenin içine atmamız lazım'' diye konuştu.

Giresunspor cephesi

Giresunspor Teknik Direktörü Sefer Yılmaz ise Elazığ deplasmanından puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Karşılaşmada erken gol bulduklarını ifade eden Yılmaz, şunları kaydetti:

"Golle moral bulduk ve 20-25 dakika iyi oynadık. Ama 25. dakikadan sonra Elazığspor iyi oynamaya başladı ve ataklar yaptı. Tom'un getirdiği toplarla bizi zora soktular. Duran toptan golü de buldular. Devre arası yardımımıza yetişti. Devre arasında hem fiziksel ve zihinsel olarak biraz toparlandık ve dengeli başladık. İkinci yarıda maç her iki tarafa da dönebilirdi. Bence 1-1, iki tarafın da hak ettiği bir sonuçtu. Elazığ gibi bir deplasmandan bir puan aldığımız için sevinçliyiz."