Kategoriler
Futbol
Detay
Basketbol
Voleybol
Motor Sporları
Tenis
Diğer Sporlar
EURO-2024
2026 Dünya Kupası
2024 Paris Olimpiyat Oyunları
Video Galeri
Futbol

ÖZET | İzmir'de sevinen yok!

24 Ocak 2015 Cumartesi 18:42

Bucaspor ile Osmanlıspor yenişemedi...

PTT 1. Lig'de ilk yarıyı düşme hattında bitiren Bucaspor, ikinci yarının ilk haftasında zirve adaylarından Osmanlıspor'u konuk etti.

Buca Arena'da oynanan karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere tamamlandı.

Osmanlıspor'un golünü 17. dakikada Mehmet Yıldız atarken, Bucaspor'un golü 57. dakikada Çağrı'dan geldi.

Bu sonucun ardından Bucaspor puanını 16'ya, Osmanlıspor ise 31'e yükseltti.

Ligde son galibiyetini 11. haftada Manisaspor karşısında 3-0'lık sonuçla alan Osmanlıspor, daha sonra oynadığı 6 karşılaşmada 4 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Kendi evinde mağlubiyetini bulunmayan Bucaspor ise iç sahada 9. maçta 7. kez sahadan beraberlikle ayrıldı.

Bucaspor'da Mustafa Bahadır, Osmanlıspor'da ise Uğur Tütüneker takımlarının başında ilk maçlarına çıkarken, Tütüneker, 56. dakikada hakem tarafından tribüne gönderildi.

MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Stat: Yeni Buca

Hakemler: Özgür Yankaya, Gökhan Memişoğlu, Ömer Tevfik Özkoç

Bucaspor: Çağlar Şahin Akbaba, Hüseyin Tokmak, Taha Can Velioğlu, Gökhan Sinanoğlu, Emre Şahin, Abdullah Balıkuv, Ferhat Çulcuoğlu, Emin Aladağ (Dk. 79 Nsaliwa), Erkan Taşkıran, Mehmet İncebacak (Dk. 88 Berkin Kamil Arslan), Çağrı Tekin (Dk. 71 Bilal Akgüvercin)

Osmanlıspor: Ahmet Şahin, Muhammed Bayır, Numan Çürüksu, Soro, Bilal Aziz Özer, Umar (Dk. 78 Dilaver Güçlü), Ragıp Başdağ, Galip Güzel (Dk. 73 Serdar Deliktaş), Erdal Kılıçaslan (Dk. 85 Alp Ergin), Muhammet Reis, Mehmet Yıldız

Goller: Dk. 57 Çağrı Tekin (Bucaspor), Dk. 17 Mehmet Yıldız (Osmanlıspor)

BUCASPOR 0-1 OSMANLISPOR (GOL)

BUCASPOR 1-1 OSMANLISPOR (GOL)

Maçın ardından

Bahadır: "Rakibe sıkıntı yaratacak bir ekip oluşturuyoruz"

PTT 1. Lig'de Osmanlıspor ile 1-1 berabere kalan Bucaspor'un teknik direktörü Mustafa Bahadır, "Cezalı oyuncularımızın katılımıyla daha iyi, daha diri, rakibe hapsolmadan mücadele edecek, rakibe sıkıntı yaratacak bir ekip oluşturuyoruz" dedi.

Bahadır, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, Osmanlıspor karşılaşmasının zor geçeceğini bildiklerini, zor şartlara rağmen Bucaspor'da göreve geldiklerini söyledi.

Osmanlıspor maçının kendileri için bir başlangıç olduğunu kaydeden Bahadır, şöyle konuştu:

"Saha içinde mücadelenin ön plana çıktığı, koşan, oyun disiplininden kopmayan şekilde oynadık, bunu da sezon sonuna kadar devam ettireceğiz. Osmanlıspor maçı öncesinde çok fazla hazırlık yapamadık fakat elimizden geldiğince takımı motive etmeye ve fiziksel olarak hazırlamaya çalıştık. Eksiklerimiz tabii ki var, cezalı oyuncularımızın katılımıyla daha iyi, daha diri, rakibe hapsolmadan mücadele edecek, rakibe sıkıntı yaratacak bir ekip oluşturuyoruz. Osmanlıspor karşısında da 4-5 net pozisyonumuz vardı."

Osmanlıspor cephesi

Osmanlıspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker'in saha dışına yollanması nedeniyle basın toplantısına katılan yardımcısı Hüseyin Yenikan, 3 puanla ayrılmak istedikleri müsabakada beklemedikleri şartlarda mücadele ettiklerini kaydetti.

Saha zemininin oyunlarını etkilediğini bildiren Yenikan, şunları söyledi:

"Biz pas yapan, top yüzdesi yüksek bir takım olarak ağır bir zeminle karşılaştık. Bu da bizim için handikap oldu. İstediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık, yansıtamayınca da istediğimiz sonucu alamadık. Rakibimiz hızlı hücumlarla etkili olmaya çalıştı. Biz 10-15 gol olabilecek ataktan 1'ini, rakibimiz ise 2 ataktan 1'ini değerlendirdi. 2 puan kaybettik, ligde iddiamız devam ediyor. 2 puan kaybettik ama inancımızı kaybetmedik."

Etiketler: BucasporOsmanlısporPTT 1. Lig