Kategoriler
Futbol
Detay
Basketbol
Voleybol
Motor Sporları
Tenis
Diğer Sporlar
EURO-2024
2026 Dünya Kupası
2024 Paris Olimpiyat Oyunları
Video Galeri
Futbol

Şanlıurfaspor istikrar peşinde

08 Ekim 2013 Salı 19:08

Gökmen: "İlerleyen haftalarda çok daha iyi bir takım seyrettirmek istiyoruz"

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un kulüp basın sözcüsü Gökhan Gökmen, ilerleyen haftalarda çok daha iyi ve istikrarlı bir takım seyrettirmek istediklerini bildirdi.

Gökmen, yaptığı açıklamada, futbolcularının Adana Demirspor maçında ortaya koyduğu performansın beğenildiğini belirtti.

Adana'da galibiyeti kaçırdıklarını aktaran Gökmen şunları kaydetti:

"Futbolcularımız maçın başından sonuna kadar ayakta kaldı ve iyi mücadele etti. Şanlıurfaspor, her maç üzerine koyarak devam ediyor, her hafta daha iyi bir Şanlıurfaspor görüyoruz. Futbolcularımızı ortaya koydukları özverili oyundan dolayı kutluyorum. Penaltıdan yediğimiz golün ardından iki gol bularak öne geçtik. Futbolcularımız 1 dakika sonra beraberlik golünü kalelerinde gördü, biraz daha sabredebilseydik Adana'dan galibiyetle dönebilirdik."

Karşılaşmanın hakemini verdiği kararlardan dolayı eleştiren Gökmen, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Merkez Hekem Kurulu'nun hakem seçimlerini daha dikkatli yapmalarını ve kritik maçlara daha fazla önem vermesini istedi.

Milli maç arasını iyi şekilde değerlendireceklerini vurgulayan Gökmen, "İlerleyen haftalarda çok daha iyi ve istikrarlı bir takım seyrettirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.  

Etiketler: GökmenistikrarŞanlıurfasporŞanlıurfaspor istikrar peşinde