Kategoriler
Futbol
Detay
Basketbol
Voleybol
Motor Sporları
Tenis
Diğer Sporlar
EURO-2024
2026 Dünya Kupası
2024 Paris Olimpiyat Oyunları
Video Galeri
Futbol

Bakan Kılıç'tan 19 Mayıs Stadı talimatı

06 Mart 2017 Pazartesi 17:54

Samsun'da yapımı süren 19 Mayıs Stadyumu'nda son aşamaya gelindi. Stadyumda incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, çalışmaların bu ay içinde bitirilmesi için talimat verdi.  

Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda çalışmalar hızlandırıldı. Stadyumda incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, açılışın en kısa sürede yapılacağını söyledi.

"En kısa sürede Samsunsporumuz burada maçlarını yapacak"

Kılıç, şunları söyledi:

"Samsun'daki çalışmalarımız çerçevesinde devam eden ve artık son aşamasına gelinmiş olan Samsun Stadımızın incelemesini yaptık. Bundan sonraki iş programımızla ilgili olarak da bu ayın içerisindeki bitirmeyi nasıl yapabiliriz onu görüştük. İnşallah en kısa süre içerisinde stadımızı bitirmiş olacağız. Artık zaten sizde görüyorsunuz gerçekten her şeyi ile ortaya çıkmaya başladı. Şu anda çevre düzenlemesiyle ilgili oraya ağırlık verip orayı hızlandırıyoruz. Son kalan koltuk montajları yapılacak inşallah en kısa süre içerisinde Samsunsporumuz burada maçlarını yapacak."

"Türkiye ABD'den sonra ikinci sırada"

Türkiye'deki sportif altyapı yatırımları hamlesine dikkat çeken Kılıç, "Biliyorsunuz Türkiye'nin çeşitli illerinde başlatmış olduğumuz tesisleşme hamlesi içerisinde çok büyük yatırımlar gerçekleştirdik. Sayın Cumhurbaşkanımızın başbakanlık döneminde başlayan bu yatırımlar şu an sona geliniyor. Türkiye'nin bu son dönem içerisinde yapmış olduğu sportif altyapı ile ilgili olarak en yakın ülke Amerika Birleşik Devletleri. Onun dışında Türkiye kadar yatırım yapmış başka bir ülke yok" diye konuştu. 

Etiketler: . Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç19 Mayıs StadyumuSamsun