Kategoriler
Futbol
Detay
Basketbol
Voleybol
Motor Sporları
Tenis
Diğer Sporlar
EURO-2024
2026 Dünya Kupası
2024 Paris Olimpiyat Oyunları
Video Galeri
Futbol

Beşiktaş'ta transfer hareketliliği

09 Haziran 2015 Salı 10:16

Glen Johnson'la görüşmelerini sürdüren Beşiktaş, Casillas'ı da gündemine aldı.

Teknik direktör arayışlarına hız veren Beşiktaş, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor.Liverpool'dan Glen Johnson'la görüşmelerini sürdüren siyah-beyazlıların, Real Madrid'in efsane kalecisi Casillas'ı da gündemine aldığı öğrenildi.

Yeni sezona güçlü bir kadroyla girmek isteyen Beşiktaş, transfer çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Gençlerbirliği'nden Tosic'i kadrosuna katan siyah beyazlıların hedefindeki yeni isim, Liverpool'un başarılı sağ beki Glen Johnson...

Menajerler tarafından Beşiktaş'a önerilen 30 yaşındaki tecrübeli isimle masaya oturan siyah-beyazlıların, yoğun pazarlıklar sonununda Glen Johson'la anlaşmaya yaklaştığı öğrenildi.

Görüşmelere yıllık 3 milyon Avro'luk rakamla başlayan tecrübeli sağ bekin 2 milyon 400 bin Avro'ya kadar indiği, ancak siyah beyazlıların bu rakamı biraz daha aşağı çekmeye çalıştığı belirtiliyor.

Güçlü fiziği ile uzun yıllardır Premier Lig'in önemli sağ bekleri arasında yer alan Glen Johnson için Sunderland'in de devrede olduğu gelen bilgiler arasında...

Öte yandan Beşiktaş'ın menajerler tarafından önerilen Real Madrid'in efsane kalecisi Casillas'ı da gündemine aldığı öğrenildi.

Tecrübeli kaleciyle ücret anlamında prensip anlaşmasına varan siyah-beyazlı yönetimin, bu transfer için teknik direktörün belirlenmesini beklediği belirtiliyor.

Siyah-beyazlıların görüşme halinde olduğu Şenol Güneş'in kaleci transferine sıcak bakmadığı bilinirken, başka bir teknik adamla anlaşılması durumunda Casillas transferiyle ilgili somut adımlar atılabileceği gelen bilgiler arasında... 

 

İLGİLİ VİDEOLAR
Etiketler: BeşiktaşGençlerbirliğiGlen Johnsonİker CasillasLiverpoolPremier Ligşenol güneşTeknik DirektörTosicTransfer