Kategoriler
Futbol
Detay
Basketbol
Voleybol
Motor Sporları
Tenis
Diğer Sporlar
EURO-2024
2026 Dünya Kupası
2024 Paris Olimpiyat Oyunları
Video Galeri
Futbol

''Cezayı ödüle dönüştürmeyi hedefliyorlar''

21 Şubat 2014 Cuma 11:04

Bursaspor'un kadın taraftarları, cezayı ödüle dönüştürmeyi hedefliyor.

Bursaspor'un, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun (PFDK) aldığı karar nedeniyle bu akşam Çaykur Rizespor maçında tribünleri dolduracak kadın taraftarlar, cezayı ödüle dönüştürmek için tribünlerde takımlarını aralıksız destekleyecek.

Yeşil-beyazlı takımın kadın taraftarları, müsabaka öncesi toplanıp açmayı planladıkları pankart ve dövizleri hazırladı.

Bursaspor Kadın Taraftarlar Derneği Başkanı Hatice Temel, yaptığı açıklamada, Çaykur Rizespor maçında tribünleri 25 bin taraftarın dolduracağını ve takımlarını büyük bir coşkuyla destekleyeceğini söyledi.

Olumlu tezahürat yaparak açacakları pankartlarla Bursaspor'u yeniden Türkiye gündemine taşıyacaklarını dile getiren Temel, şöyle konuştu:

"Maçı sadece kadın ve çocuk taraftarların izlemesini ceza olarak görmüyoruz. Bursaspor, bir ödül almış durumda. 22 Şubat'ta, derneğimizin kuruluşunun birinci yıl dönümünü kutlayacağız. Futbolcularımız Çaykur Rizespor'u yenerek hem 3 puanı kazanacak hem de kuruluş yıl dönümümüzde bize en büyük hediyeyi verecek. Ayrıca bu galibiyete beyler de eminim çok sevinecek. Çaykur Rizespor maçının sadece kadın ve çocuk taraftarlara açık olmasının, kuruluşumuzun birinci yılında olmasından ayrıca mutluyuz."

Temel, Bursaspor'un son haftalarda kötü sonuçlar aldığını hatırlatarak, buna Rize ekibi karşısında son verileceğine inandıklarını sözlerine ekledi.

AA

Etiketler: BursasporÇaykur RizesporKadın TaraftarProfesyonel Futbol Disiplin KuruluSpor Toto Süper Ligtürkiye futbol federasyonu