Kategoriler
Futbol
Detay
Basketbol
Voleybol
Motor Sporları
Tenis
Diğer Sporlar
EURO-2024
2026 Dünya Kupası
2024 Paris Olimpiyat Oyunları
Video Galeri
Futbol

Drogba seferberliği

20 Eylül 2013 Cuma 10:45

Real Madrid maçında sakatlanarak oyundan çıkan Didier Drogba'nın Beşiktaş derbisine yetiştirilmesi için yoğun çaba harcanıyor.

Galatasaray sağlık heyeti, Fildişi Sahilli yıldızın hafta sonu forma giymesi için umutlu. Real Madrid'in zaman zaman gaddar faulleriyle tanınan futbolcusu Pepe'nin müdahalesi sonrası yerde kalan ve "Omuzum kırıldı sandım" diyerek duyduğu acıyı anlatan Drogba'nın tedaviye olumlu karşılık verdiği öğrenildi.

Drogba'nın omuzunda ödem oluştuğu ancak daha ciddi bir durumunun bulunmamasının sevindirici olduğu belirtiliyor.

ALTERNATİFİ DE BELLİ OLDU

Bu arada, Galatasaray'da sezon sonu sözleşmesi bitecek 35 yaşındaki Didier Drogba'nın alternatifi belli oldu. Eurosport Türkiye'de yer alan habere göre, sarı kırmızıların ilk hedefi Fildişi Sahilli oyuncunun vatandaşı Lacina Traore.

İlk olarak 2011/2012 sezonunda Kuban Krasnodar formasıyla çıktığı 39 maçta atttığı 18 golle dikkat dikkat çeken Traore, 2012/2013 sezonunda 18 milyon Euro'luk bonservis bedeli karşılığında transferin hızlı takımlarından Anzhi Makhachkala ile anlaşmıştı. Samuel Eto'o ile beraber Anzhi'de forvet hattını paylaşan Traore, geçtiğimiz yılı 15 gol ile kapattı.

Yaşadığı ekonomik sıkıntılar nedeniyle Christopher Samba, Samuel Eto'o, Willian, Lassana Diarra, Moubarak Boussoufa ve Igor Denisov gibi yıldızlarıyla yollarını ayıran Anzhi Makhachkala'dan devre arasında ayrılması beklenen Traore'nin peşinde olan tek takımsa Galatasaray değil.

İngiliz devi Liverpool'un da Traore ile ilgilendiği iddia edilirken, Fildişili futbolcunun Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takımda oynamak istediği ve Galatasaray'ı tercih edebileceği ifade ediliyor.

Etiketler: Didier DrogbaGalatasaraySpor Toto Süper Lig