Placeholder Broadage Row
Emre'nin cezası belli oldu

PFDK, Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'na 1 maç ceza verdi.

PFDK'dan yapılan açıklamaya göre, Kardemir Karabükspor ile deplasmanda oynadıkları lig maçında rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle kırmızı kartla oyun dışında kalan Mustafa Pektemek 2 maçla cezalandırıldı.

Fenerbahçeli Emre Belözoğlu ise Eskişehirspor ile oynadıkları lig maçında müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 maç men ve 13 bin lira para cezası aldı.

Kural ayrıca, Fenerbahçe ve Gaziantepspor'a 110 biner lira para cezası uyguladı. 

PFDK'dan yapılan açıklamaya göre, Kayserispor'un deplasmanda Boluspor ile oynadığı maçta, ihraç öncesi ve sonrası müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle Kayserispor'un genel menajeri Süleyman Hurma, 42 gün hak mahrumiyeti ve 26 bin lira para cezası aldı.

Kayserisporlu futbolcu Henrique Sereno Fonseca da aynı maçta rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi ve ihraç sonrası sportmenliğe aykırı hareketi nedenleriyle 4 maç men ve 15 bin 250 lira para cezasıyla cezalandırıldı.

Şanlıurfasporlu futbolcu Hüseyin Tok ve Samsunsporlu futbolcu Ercan Yazıcı'ya 2'şer maç men, Kayserispor Kulübü görevlisi Umut Köse'ye 1 maç men ve 6 bin 500 lira para cezası, Kayserispor'a 12 bin lira ve Denizlispor'a da 6 bin lira para cezası, Spor Toto 2. Lig takımlarından Altay ve MKE Ankaragücü'ne de birer maç seyircisiz oynama ve 3 biner lira para cezası verildi.