Kategoriler
Futbol
Detay
Basketbol
Voleybol
Motor Sporları
Tenis
Diğer Sporlar
EURO-2024
2026 Dünya Kupası
2024 Paris Olimpiyat Oyunları
Video Galeri
Futbol

Feghouli'den ayrılık açıklaması

11 Haziran 2018 Pazartesi 18:53

Galatasaraylı futbolcu Sofiane Feghouli "Takımdan ayrılmak için bir sebebim yok" dedi. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak için sabırsızlığını ifade eden Cezayirli futbolcu "Zor bir sezon geçirdik ve şampiyon olduk ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Sofiane Feghouli takımda kalacağını açıkladı. Fransa basınına konuşan Cezayirli futbolcu, "Şampiyonlar Ligi'nde forma giyecek olmak beni heyecanlandırıyor. Galatasaray'dan ayrılmak için herhangi bir sebep yok" ifadesini kullandı.

Feghouli sarı kırmızılı takımın projesinin heyecan verici olduğunu belirtirken, Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek istediklerini dile getirdi.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını da değerlendiren yetenekli futbolcu "Bizim için zor bir sezon geride kaldı. Takım olarak çok çalıştık konsantre olduk ve mutlu sona ulaştık" dedi.

Bugüne kadar oynadığı takımlar arasında şampiyonluk yarışı veren tek takımın Galatasaray olduğunu dile getiren Feghouli "Valencia'da oynarken Real Madrid ve Barça ile rekabet etmek zordu. West Ham United ise yeterli seviyede değildi" ifadesini kullandı.

Sofiane Feghouli Dünya Kupası'nda Afrika ülkelerini destekleyeceğini de söyledi.  

Etiketler: GalatasaraySofiane Feghouli