Kategoriler
Futbol
Detay
Basketbol
Voleybol
Motor Sporları
Tenis
Diğer Sporlar
EURO-2024
2026 Dünya Kupası
2024 Paris Olimpiyat Oyunları
Video Galeri
Futbol

"Fenerbahçe benim için Arsenal'a teklif yaptı"

03 Nisan 2020 Cuma 15:38

2009-2011 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen Andre Santos, Arsenal'a transfer olduktan sonra sarı-lacivertlilerden yine teklif aldığını söyledi. Santos, Fenerbahçe’de yeniden görev almak istediğini de dile getirdi.

Bir dönem Fenerbahçe de görev yapan Andre Santos, Habertürk'ün sorularını yanıtladı.

Ülkesi Brezilya’nın da Koronavirüs salgınından acı çektiğini söyleyen Santos “Evden dışarı çıkmıyorum, bol bol film izliyorum. Ve kendi imkanlarımla antrenman yapmaya çalışıyorum” dedi.

Roberto Carlos'tan sonra Fenerbahçe'ye gelmenin üzerinde bir baskı oluşturmadığını açıklayan Santos, sarı-lacivertli taraftarların kendisini her zaman desteklediğini belirtti.

"Arsene Wenger, teklifi reddetti"

Fenerbahçe Kulübü'nün Arsenal'dan kendisini geri almak için teklif yaptığını da açıklayan Santos, "Teknik direktörümüz Arsene Wenger bu teklifi reddetti. Çok istememe rağmen beni takımda tutacağını söyledi" ifadesine yer verdi.

“Fenerbahçe'de tekrar görev almak isterim. Belki bir teknik direktör olarak” 

İstanbul'da yaşadıklarını unutamadığını ifade eden tecrübeli oyuncu, “Önümüzdeki yıllarda Fenerbahçe'de tekrar görev almak isterim. Belki bir teknik direktör, ya da menajer olarak” şeklinde konuştu. 

37 yaşıdaki Brezilyalı oyuncu, bir dönem TFF 1. Lig ekibi Boluspor'da da forma giymişti.

Etiketler: Andre SantosArsenalBolusporkoronavirüsFenerbahçe