Kategoriler
Futbol
Detay
Basketbol
Voleybol
Motor Sporları
Tenis
Diğer Sporlar
EURO-2024
2026 Dünya Kupası
2024 Paris Olimpiyat Oyunları
Video Galeri
Futbol

Galatasaray'dan derbi açıklaması

15 Kasım 2016 Salı 17:38

Galatasaray Kulübü derbi ile ilgili taraftarları bilgilendirmek için bir mesaj yayımladı.

 Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Galatasaray arasında 20 Kasım Pazar günü Ülker Stadı'nda yapılacak karşılaşmayı izleyecek sarı-kırmızılı taraftarlar, İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulunda alınan karar gereği Kadıköy'e toplu olarak gidecek.

Galatasaray Kulübünün internet sitesinden yapılan açıklamada, pazar günü saat 20.00'de başlayacak derbi için İstanbul Valiliğinde yapılan İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısında alınan kararlar gereği, sarı-kırmızılı taraftarların Türk Telekom Arena'da toplanacağı ve buradan kalkacak otobüslerle Ülker Stadı'na hareket edeceği bildirildi.

Deplasman tribününde yer alacak taraftarların, stada münferit olarak girmesine emniyet tedbirleri gereği izin verilmeyeceği vurgulandı. Toplanma ve hareket yeri olan Türk Telekom Arena'da bilet kontrolü ve üst araması gerçekleştirileceği ve biletsiz taraftarların otobüslere alınmayacağı kaydedildi.

Kulüp açıklamasında, maç günü Ülker Stadı'nda tek geçişlik kart dağıtımının yapılmayacağı, Passolig kartlarına yüklenen biletlerin de başka kartlara transferinin mümkün olmayacağı belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Taraftarımızın saat 16.30'da Ülker Stadı'na hareket edecek otobüslere yetişmesi ve zorluk yaşamaması adına bilet kontrolü için en geç saat 15.30'da Türk Telekom Arena'da olmalarını rica ederiz. Karşılaşma sonrası yine aynı şekilde Ülker Stadı'ndan münferit çıkış yapılmayacak ve taraftarlarımız İETT tarafından tahsis edilen otobüsler ile Türk Telekom Arena'ya götürüleceklerdir."

Etiketler: fenerbahceGalatasaraySpor Toto Süper LigÜlker Stadı