Placeholder Broadage Row
Gençlerbirliği, Balıkesirspor maçına hazır

Başkent ekibi, Balıkesirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını bitirdi.

Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Balıkesirspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre başkent temsilci, son çalışmasını teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde Balıkesir'de gerçekleştirdi.

Antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan kırmızı-siyahlı futbolcular, topla çabukluk çalıştıktan sonra kafa topu oynadı. Antrenman, çift kale maçla sona erdi.

Gençlerbirliği'nde kart cezalısı Ahmet Çalık ve Gosso ile sakatlığı bulunan Rumen golcü Stancu, Balıkesirspor maçında forma giyemeyecek.

Balıkesir Atatürk Stadı'nda Pazar günü saat 13.00'te başlayacak maçı hakem Tolga Özkalfa yönetecek.

Gençlerbirliği çıkış peşinde

Devre arası tatilinden sonra oynadığı 4 maçı kaybeden Gençlerbirliği, hafta içinde teknik direktör değişikliğine giderek Mesut Bakkal'ı göreve getirmişti.

Beşiktaş, Çaykur Rizespor, Bursaspor ve Eskişehirspor'a mağlup olan başkent temsilcisi, yeni teknik direktörü Bakkal yönetimindeki ilk maçta Balıkesirspor'u yenerek kötü gidişata "dur" demek istiyor.

Ligde son galibiyetini 14. haftada Torku Konyaspor'a karşı 5-0'lık skorla alan Gençlerbirliği, 22 puanla 12. sırada yer alıyor.