Kategoriler
Futbol
Detay
Basketbol
Voleybol
Motor Sporları
Tenis
Diğer Sporlar
EURO-2024
2026 Dünya Kupası
2024 Paris Olimpiyat Oyunları
Video Galeri
Futbol

Hat-trick yapan Adebayor'dan 5-1 yorumu

18 Kasım 2017 Cumartesi 23:35

Medipol Başakşehirli futbolcu Emmanuel Adebayor, Süper Lig'de Galatasaray'ı 5-1 yendikleri maçta önemli bir karakter ortaya koyduklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Adebayor, maçta attığı 3 golden öte kazanmalarının önemli olduğunu anlatarak, "Kendimi çok şanslı hissediyorum. Daha önce Galatasaray'a karşı 'hat-trick' yapmıştım, yine yaptım. Bugün çok önemli bir karakter, önemli bir duruş sergiledik. Bence her şeyden önemlisi maçı kazanmaktı." dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor ve sarı-kırmızılı futbolcu Bafetimbi Gomis'in kendisi hakkında sarf ettikleri sözlerden mutluluk duyduğunu aktaran Adebayor, "Performansımı övdükleri için ikisine de teşekkür ediyorum. Rakip takımın hocasından övgü almak güzel bir şey. Gomis ile Fransa'da alt yaş gruplardan itibaren birçok alanda karşı karşıya geldik. O da iyi bir sezon geçiriyor. Ben de güzel bir sezon geçiriyorum. Bu iki isimden övgü almak benim için güzel." diye konuştu.

Emmanuel Adebayor, çıktıkları her maçı kazanmak istediklerini dile getirerek, "Şampiyonlukla ilgili konuşmak için çok erken. Önümüzde bir Kayserispor maçı var. O maçı da kazanmak lazım. Her maçı kazanmak istiyoruz. Sezon sonunda duruma bakacağız." ifadelerini kullandı.

Attamah: "Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık"'

Turuncu-lacivertli futbolcu Joseph Attamah ise güzel bir galibiyet elde ettiklerini vurgulayarak, "Çalışmalarımızın karşılığını aldık. Bizim için rakibin kim olduğu fark etmiyor. Rakip kim olursa olsun aynı motivasyonla maça çıkıyoruz. Sezonu zirvede bitirmek istiyoruz. Onun için bu maçları kazanmak gerekiyor. Bugün de hak ettiğimiz bir galibiyet aldık." şeklinde görüş belirtti.

Attamah, performansıyla ilgili bir soru üzerine, "Her şey çok çalışmaktan geçiyor. Ben antrenmanlardan sonra fazladan çalışıyorum. Çünkü ailem için, arkadaşlarım için, üst düzey futbol oynamak için yapmam gereken şey çok çalışmak." değerlendirmesinde bulundu.

Etiketler: Bafetimbi Gomis'iEmmanuel AdebayorfutbolcuGalatasarayGalatasaray Teknik Direktörü Igor TudorMedipol BaşakşehirSüper Lig