Placeholder Broadage Row
İşte Demba Ba'nın sakatlandığı an

Ayağında kırık tespit edilen Demba Ba üç maçta forma giyemeyecek.

Beşiktaş, Trabzonspor’u 3-0 mağlup ettiği maçta, Mustafa Pektemek’ten sonra Demba Ba’yı da kayıp verdi. Kafa kafaya çarpıştığı Mustafa’yı hastanelik eden bordo-mavililerin Cezayirli stoperi Belkalem’in, Demba Ba’nın da sağ ayak ikinci parmağını kırdığı belirlendi.

Beşiktaş Futbol Takımı Doktoru Ertuğrul Karanlık, Trabzonspor maçının 38. dakikasında sert bir darbe alan Senegalli golcünün sağ ayak ikinci parmağında kırık olduğunu söyledi. 

Karanlık, “Demba Ba darbeye rağmen ikinci yarıya çıkmak istedi ama ağrıları yüzünden devam edemedi. Maçtan sonra röntgenini çektik. Kırık var ancak daha da kötüsü olabilirdi. Eklemde problem olmaması iyi. Mevcut durum için kötünün iyisi diyebiliriz. İlaçlarla tedavi etmeye çalışıyoruz. En önemlisi istirahat etmesi ve bu bölgeye bir temas olmaması. Umarım en yakın zamanda takıma dönecek” dedi. Beşiktaş’ın en önemli gol silahı Demba Ba, Tottenham’la yarın akşam UEFA Avrupa Ligi’nde ve Gaziantepspor’la pazar günü oynanacak maçlarda forma giyemeyecek. Çaykur Rizepor ile yapılacak Türkiye Kupası maçında da görev yapamayacak olan siyah-beyazlı forvetin, Akhisar’la 21 Aralık’ta yapılacak karşılaşmaya yetişmesi bekleniyor.

Demba Ba'nın sakatlandığı o an

EUROSPORT