Placeholder Broadage Row
RvP'den Pereira'ya: "İzin vermem"

Mirror gazetesine konuşan Van Persie, Pereira ile yaşadığı tartışmaya değindi.

Fenerbahçe'nin yıldızı Robın Van Persıe, İngiliz Mirror gazetesine gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
 
Hollandalı futbolcu,  Euro 2016'ya katılabilmek için, Türkiye'nin puan kaybetmesini beklemelerinin  çok üzücü olduğunu belirtti. 
 
Her şeye rağmen sonuna kadar mücadele edeceklerini kaydetti. 
 
Van Persıe,  Fenerbahçe'de  teknik direktör Vitor Pereıra ile yaşadığı tartışmaya da değindi...
 
32 yaşındaki futbolcu, "hiç bir şeyin beni yolumdan döndürmesine izin vermem"  diye konuştu...
 
Yaşadığı problemlere karşı güçlü bir yapısı olduğunu belirten Van Persıe, gençken bu  durumlarla nasıl başa çıkacağınızı bilemiyorsunuz.Ancak şu anda zihinsel olarak hayatımın en iyi dönemindeyim"  ifadesini kullandı.Fenerbahçe'nin yıldızı Robın Van Persıe, İngiliz Mirror gazetesine gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Fenerbahçe'nin yıldızı Robin Van Persie, İngiliz Mirror gazetesine gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Hollandalı futbolcu, Euro 2016'ya katılabilmek için, Türkiye'nin puan kaybetmesini beklemelerinin  çok üzücü olduğunu belirtti. Her şeye rağmen sonuna kadar mücadele edeceklerini kaydetti.
 
Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira ile yaşadığı tartışmaya da değinen 32 yaşındaki futbolcu, "hiçbir şeyin beni yolumdan döndürmesine izin vermem"  diye konuştu. 
 
Yaşadığı problemlere karşı güçlü bir yapısı olduğunu belirten Van Persie, gençken bu  durumlarla nasıl başa çıkacağınızı bilemiyorsunuz. Ancak şu anda zihinsel olarak hayatımın en iyi dönemindeyim"  ifadesini kullandı.