Kategoriler
Futbol
Detay
Basketbol
Voleybol
Motor Sporları
Tenis
Diğer Sporlar
EURO-2024
2026 Dünya Kupası
2024 Paris Olimpiyat Oyunları
Video Galeri
Futbol

"Şike kumpası FETÖ'nün başyapıtıdır"

11 Ağustos 2016 Perşembe 12:56

Fenerbahçe Asbaşkanı Mosturoğlu, 3 Temmuz Şike Soruşturmasını değerlendirdi.

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, 3 Temmuz şike soruşturmasının Fetullahçı Terör Örgütü'nün kumpası olduğunu söyledi.

Mosturoğlu "12 Mayıs 2012'de Kadıköy'de yaşananlar, takım otobüsünün kurşunlanması olayları 3 Temmuz'dan ayrı olarak değerlendirilemez" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu Habertürk Televizyonu'na 3 Temmuz Şike Soruşturması'nı değerlendirdi.

Mosturoğlu, "Milletçe birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu günlerden geçiyoruz. Bizim de bu konularla ilgili medya planlamamız var ama ulusal mitinglerin bitmesini bekliyoruz. Konuşacağımız çok şey olacak" dedi.

"3 Temmuz şike kumpası Fetullahçı Terör Örgütü'nün  başyapıtıdır" ifadelerini kullanan Fenerbahçe Asbaşkanı,  "Balyoz ve Ergenekon'da dijital verilerle oynandı. Bunda inanılmaz oyunlar var. Aziz Yıldırım uçakta seyahat sırasında bir şey söylemiş, o sözler yetiştirilmiş ve bu olay yaşanmış gibi gösteriliyor. Ben buna katılmıyorum" şeklinde konuştu.

Şekip Mosturoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"12 Mayıs 2012'de Kadıköy'de yaşananlar, takım otobüsünün kurşunlanması olayları 3 Temmuz'dan ayrı değerlendirilemez. Bu örgüt futbol sektörüne girmek istemiş olabilir. Ama 3 Temmuz'dan bu yana yaptıkları  büyük camiaları birbirine düşürdü. Toplumsal kamplaşma yarattılar.  Fenerbahçe Rize'de liderliğe yükselmişti. Orada herhangi bir futbolcu ölmüş olsaydı, siz Türkiye çapında yaşanacak infiali düşünebilir misiniz?" 

Etiketler: 3 Temmuzaziz yıldırımfenerbahceŞekip Mosturoğluşike soruşturması