Kategoriler
Futbol
Detay
Basketbol
Voleybol
Motor Sporları
Tenis
Diğer Sporlar
EURO-2024
2026 Dünya Kupası
2024 Paris Olimpiyat Oyunları
Video Galeri
Futbol

Silahlar neden patladı?

23 Nisan 2014 Çarşamba 10:05

Gökhan Töre'nin vurulduğu gece ile ilgili ilginç iddialar ortaya atılıyor.

Fanatik’in haberine göre: Gece Kartalları’nın ilk adresinin Esentepe olmadığı ortaya çıktı. 7 yıldızın, silahların konuştuğu mekandan önce başka bir gece  kulübüne gittiği, bu mekandan kovulduğu öğrenildi. Ancak Beşiktaşlı futbolcular pes etmedi! Sabaha karşı hep birlikte yeni mekana geçildi, alkol düzeyi de artınca eğlence turu silahlı saldırıyla son buldu.

Beşiktaş’ı karıştıran ve gündeme bomba gibi düşen olayın yankıları sürüyor... Yönetim dün toplanıp olaya adı karışan tüm futbolculara ağır para cezalarına karar verirken, çok öfkeli olan ve vurulan oyuncusu Gökhan Töre’yi hastanede ziyarete dahi gitmeyen Başkan Fikret Orman’ın asıl yaptırımları ise sezon sonuna sakladığı öğrenildi.

O geceye dair yönetime de ulaşan ve Siyah-Beyazlılar’ı çıldırtan iddialar ise çok çarpıcı. Fenerbahçe derbisinden hemen sonra takımın ertesi sabah 11.00’de idmanı olduğunu bile bile gece gezmesine çıkan Gökhan Töre, Almeida, Motta, Dany, Kerim Frei ve Veli, önce İstanbul’un popüler bir gece kulübüne gidiyor, birkaç saat sonra sakatlığı nedeniyle oynatılmadığı belirtilen Fernandes de ekibe katılıyor.

Nazikçe çıkarıldılar!

Burada eğlenen futbolcuların iddiaya göre çevrelerine rahatsızlık verdiği ve işletmeciler tarafından dışarı çıkarıldığı kaydedildi. Futbolcuların geçtikleri ikinci mekanda da benzer davranışlar sergilediği iddia edildi. Silahların patladığı mekanda olaylara neden olarak Beşiktaşlı futbolcuların davranışları sebep gösterildi.

Etiketler: BeşiktaşeğlenceGece KartallarıGökhan TöreSilahlar