Futbol

Süheyl Batum'dan TRT SPOR'a açıklamalar

18 Mayıs 2024 Cumartesi 18:13 - Son Güncelleme 19 Mayıs 2024 Pazar 03:06  |  Kaynak : TRT SPOR

Galatasaray'da başkan adayı Süheyl Batum, TRT SPOR'a özel açıklamalarda bulundu. Batum, seçilmeleri halinde Okan Buruk ile yola devam edeceklerini belirtti. Sportif AŞ listesine de değinen Batum, Erden Timur'un ilk seçenek olduğunu söyledi.

Galatasaray'da başkan adayı Süheyl Batum, TRT SPOR'a özel açıklamalarda bulundu.

Batum, Florya Projesi ile ilgili olarak, "Florya'da inşaatı kendimiz yaparsak 900 milyon dolar kazanacağız" dedi.

Süheyl Batum, "2 yıldır şampiyon olan bir takımın yönetimine karşı çıkmak kolay değildir. Seçime 2-0 geride başladığımızın bilincindeyiz. Bunu bilerek yola çıkma kararı aldık. Galatasaray'ın genç kuşaklarının geleceğini ümitlerini, özgürlüğü korumak için yola çıktık" diye konuştu.

"Okan Buruk ile devam etmek istiyoruz"

Seçilmeleri halinde teknik direktör Okan Buruk ile yola devam edeceklerini belirten Batum, şunları kaydetti:

"Bizim Okan Buruk ile hiçbir sorunumuz yok. Okan Buruk da bizim ne kadar Galatasaraylı olduğumuzu bilir. Futbolculardan da memnunuz. Aziz Yıldırım, 'Ben Mourinho'yu getireceğim' diyor. Fenerbahçe camiası heyecanlanıyor. Şimdi bir bana 'Pep Guardiola'yı getireceğim' dese vallahi heyecanlanmam. Çünkü biz Okan Buruk'tan memnunum"

"Erden Timur başkan vekili alternatiflerimiz arasında ilk sırada"

Sportif AŞ listesine de değinen Batum, Erden Timur'un ilk seçenek olduğunu ifade etti. Batum, "Erden bey ile bir görüşmemiz olmadı ama onu çok seviyoruz. Timur'a gel bu muhteşem kombinasyonu sürdürelim diyeceğiz. Erden Timur başkan vekili alternatiflerimiz arasında ilk sırada" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Alex De Souza yeniden Süper Lig'de
Yükleniyor lütfen bekleyiniz