Kategoriler
Futbol
Detay
Basketbol
Voleybol
Motor Sporları
Tenis
Diğer Sporlar
EURO-2024
2026 Dünya Kupası
2024 Paris Olimpiyat Oyunları
Video Galeri
Futbol

Trabzonspor transfere ara verdi

15 Ağustos 2014 Cuma 10:22

Halilhodzic transferler için Avrupa Kupası maçının bitmesini istedi.

Trabzonspor'da gözler 21 Ağustos'ta Rostov ile oynanacak ilk maça çevrilirken transfer çalışmaları da sessizce yürütülüyor. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu başta Kolo Toure olmak üzere Tarık Çamdal, Mevlüt Erdinç ve Mehmet Ekici ile ilgili görüşmelerini doğrularken teknik direktör Halilhodzic transferler için Avrupa Kupası maçının bitmesini istedi.

LİSTEDE BEŞ İSİM VAR
Tarık Çamdal konusunda Eskişehirspor yönetimi ile görüşmeler devam ederken bu oyuncuya karşılık Barış Memiş ve Emre Güral gibi isimlerin yanında bir miktar da para teklif edilecek.

St.Etienne forması giyen Mevlüt Erdinç için Avrupa kupası maçından sonra yeniden girişim başlatılacağı öğrenildi. Kolo Toure önceki gün Liverpool'da kaldığını açıklasa da bu oyuncu için kontenjanın açılması bekleniyor.

ÖN LİBEROYA TOLGA CİĞERCİ
Ön libero mevkiinde alternatifli oyuncu sıkıntısı çeken Trabzonspor gündemine geçen sezon Hertha Berlin'de kiralık olarak forma giyen Tolga Ciğerci'yi aldı. Teknik Direktör Halilhodzic'in bu bölge için ilk tercihinin Tolga olduğunu yönetime bildirmesinden sonra harekete geçen bordo-mavililer oyuncunun kulübü Wolfsburg ile temasa geçti ancak ilk görüşmelerden bir sonuç alamadı. 22 yaşındaki oyuncu geçen yıl Hertha Berlin formasıyla 19 maçta forma giyip 1 gol attı.

Sabah

Etiketler: TrabzonsporTransfer