Placeholder Broadage Row
Tudor, Galatasaray'da kalıcı olmak istiyor

-

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Igor Tudor, sarı-kırmızılı takımda uzun yıllar kalmak istediğini söyledi. Tudor, Galatasaray'ın yaptığı teklife "hayır" diyemeyeceğini vurgularken, kadronun yeterli kalitede olduğunu belirtti.

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, kulüp dergisine konuk oldu.

Hırvat teknik adam, Galatasaray'a gelişinin ideal bir zamanda gerçekleşmediğini anlatarak, "Galatasaray sizi teknik direktörü olarak görmek istiyorsa, 'hayır' diyemezsiniz. Sadece benim gibi kariyerinin henüz başında olan bir teknik direktör değil, dünyadaki büyük antrenörler de bu teklife 'hayır' diyemezler" şeklinde görüş belirtti.

Sarı-kırmızılı takımda uzun yıllar kalmak istediğini belirten Igor Tudor, "Bir insan Galatasaray'da çalışırken, daha başka ne isteyebilir ki? Burada olmaktan çok mutlu ve gururluyum. İnanılmaz bir kulüpte, harika bir şehirde yaşıyorum. Burada uzun yıllar kalmak için elimden gelen her şeyi ortaya koyacağım" diye konuştu.

Tudor, sahada ne yapmak istediğini bilen bir takım görmeyi amaçladığını belirtirken, kadronun yeterli kaliteye sahip olduğunu söyledi.