Kategoriler
Futbol
Detay
Basketbol
Voleybol
Motor Sporları
Tenis
Diğer Sporlar
EURO-2024
2026 Dünya Kupası
2024 Paris Olimpiyat Oyunları
Video Galeri
Futbol

Vitor Pereira ile yollar ayrılıyor mu?

08 Ağustos 2016 Pazartesi 12:11

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'nın geleceği tartışılıyor.

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'nın geleceği belirsizliğini koruyor. Yönetim kuruludan tazminat ödenmemesi için ayrılık kararı çıkmadığı öne sürülüyor.

Sarı-lacivertlilerin teknik direktör arayışlarına başladığı da ortaya atılan iddialar arasında... İlk adayın ise Manuel Pellegrini olduğu öne sürülüyor.

Pereira'nın istifa etmesi bekleniyor

Fenerbahçe, Vitor Pereira'nın ayrılması için gün sayıyor. Yönetim kurulu Pereira'yla "yola devam" kararı aldı ancak Portekizli teknik adamın bu süreçte istifa etmesi bekleniyor.

Mali anlamda sıkıntı yaşamak istemeyen Fenerbahçe, Vitor Pereira'ya herhangi bir ödeme yapmak istemiyor.

Teknik Direktör Vitor Pereira'nın ise görevi bırakmaya yakın olmadığı ifade edildi. Hasan Ali Kaldırım'ın düğününde yer almayan Portekizli teknik adamın, takım içinde gözden düştüğü de gelen haberler arasında...

Yeni gelecek teknik direktörün maliyetini düşünen sarı-lacivertlilerin, ekonomik kaynak oluşturmaya çalıştığı belirtiliyor.

İlk aday Pelegrini

Önümüzdeki günlerde Vitor Pereira'nın durumunu tekrar görüşmesi beklenen Fenerbahçe yönetiminin, Manuel Pellegrini'yle iletişime geçeceği öğrenildi.

Manchester City'den ayrıldıktan sonra hiçbir takımla anlaşmayan Şilili teknik adamın, Can Bartu Tesisleri'ne tam yetkiyle getirileceği iddia ediliyor.

Etiketler: fenerbahceFenerbahçe Manuel PellegriniFenerbahçe Vitor PereiraHasan Ali KaldırımManchester CityManuel PellegriniTeknik direktör Vitor PereiraVitor Pereira