Kategoriler
Futbol
Detay
Basketbol
Voleybol
Motor Sporları
Tenis
Diğer Sporlar
EURO-2024
2026 Dünya Kupası
2024 Paris Olimpiyat Oyunları
Video Galeri
Futbol

Yönetimden Sergen Yalçın'a destek

22 Kasım 2021 Pazartesi 13:27

Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 5 maçta 4 yenilgi alan Beşiktaş, kötü gidişe dur demeyi planlıyor. Siyah beyazlılar, Şampiyonlar Ligi'ndeki Ajax karşılaşmasını iyi değerlendirmek istiyor.

Devler Ligi'nde henüz puanla tanışamayan Beşiktaş, Hollandalı rakibi karşısında iyi bir sonuç alarak moral bulmayı amaçlıyor.

Aytemiz Alanyaspor maçı sonrasında oyuncularını eleştiren teknik direktör Sergen Yalçın'ın, bundan sonraki süreçte bazı isimlere daha az forma vermesi bekleniyor.

Sezon başından beri Kenan Karaman, Atiba Hutchinson, Welinton gibi isimlerden istenilen verim alınamazken, teknik ekip bu oyuncuları 11'de kullanmayı düşünmüyor. Bu süreçte yönetimden de Sergen Yalçın'a destek geldi. Asbaşkan Emre Kocadağ, tecrübeli teknik adamla bir araya geldi.

Görüşmede, yaşanılan durumundan çıkma konusunda fikir alış-verişinde bulunulduğu ifade edildi. Emre Kocadağ, yönetim olarak teknik ekibin yanında olduklarını Sergen Yalçın'a ilettiği öğrenildi.

Diğer yandan siyah beyazlılara, Ajax maçı öncesinde Batshuayi'den iyi haber geldi. Sakatlığını tamamen atlatan Belçikalı golcünün, zorlu mücadelede görev yapacağı ifade edildi.

Etiketler: AjaxAtiba HutchinsonBeşiktaşSpor Toto Süper LigWelinton