Futbol

TRT SPOR, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

23 Aralık 2020 Çarşamba 11:22 - Son Güncelleme 23 Aralık 2020 Çarşamba 11:31  |  Kaynak : TRT SPOR

TRT SPOR ekibi, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

TRT SPOR Kanal Koordinatörü Mehmet Buğra Şahin, TRT SPOR Kanal Koordinatör Yardımcısı Özgür Buzbaş, Haber Müdürü Fırat Günayer, program sunucusu Ersin Düzen, Serkan Yetkin ve Erbatur Ergenekon, AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği fotoğrafları inceleyerek oy verdi.

Mehmet Buğra Şahin, haber kategorisinde Özkan Bilgin'in "Van’da Çığ felaketi" fotoğrafını seçerken, spor kategorisinde Mustafa Öztürk'ün "Geleneksel Mostar Köprüsü Atlayışları" ve yaşamda da İsa Terli'nin "Büyük Çamlıca Cami ve hilal" fotoğrafını seçti.

Şahin, bütün fotoğrafların çok başarılı olduğunu belirterek, "Seçmek gerçekten zor. Dünya genelinde güzel eserler ortaya koyan tüm Anadolu Ajansı foto muhabirlerini tebrik ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Fırat Günayer, spor kategorisinde Fecri Barlık'ın "Lastiklerden voleybol sahası" yönünde tercihini kullandı.

Özgür Buzbaş, haber kategorisinde Abdullah Coşkun'un "Koronavirüsle zorlu mücadele" ve yaşam kategorisinde Mehmet Kumcağız'ın "Sınıfın yeni öğrencisi Fındık" fotoğraflarına oy verdi.

Ersin Düzen haber kategorisinde Issam Rimawi'nin "Filistinliler direnişte", yaşamda Muhammed Said'in "Muhammed bebeğin mutluluğu" ve spor kategorisinde Fecri Barlık'ın "Lastiklerden voleybol sahası" fotoğrafı yönünde oyunu kullandı.

Serkan Yetkin ise spor kategorisinde Fecri Barlık'ın "Lastiklerden voleybol sahası" ile Okan Coşkun'un "Futbol özlemi" fotoğraflarını tercih etti.

Erbatur Ergenekon da Fecri Barlık'ın "Lastiklerden voleybol sahası" fotoğrafını seçti.

Sıradaki Haber
Arda Kızıldağ, fırsatı iyi değerlendirdi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz