Futbol

Tüm statlarda İstiklal Marşı çalındı

19 Mayıs 2020 Salı 19:43 - Son Güncelleme 19 Mayıs 2020 Salı 23:41

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında saat 19.19'da tüm stadyumlarda İstiklal Marşı çalındı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla saat 19.19'da tüm stadyumlar İstiklal Marşı ile inlerken, kulüpler de bu anları sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı.

İşte o görüntüler:

Fenerbahçe Ülker Stadı

Yeni Malatya Stadı

Medipol Başakşehir - Fatih Terim Stadı

Giresun Tirebolu İlçe Stadı

Trabzonspor - Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu

Galatasaray - TT Arena Stadı

Beşiktaş - Vodafone Park

Aytemiz Alanyaspor - Bahçeşehir Okulları Stadı

19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında 26 milli sporcu Burhan Felek Atletizm Stadı'nda İstiklal Marşı okudu.

19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında İzmir'de 27 milli sporcu Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda İstiklal Marşı okudu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında saatler 19.19'u gösterdiğinde Eryaman Stadı’nda ışıklar yandı ve stad hoparlöründen İstiklal marşı çaldı.
 

Saatler 19.19'u gösterdiğinde Çaykur Didi Stadı'nda da ışıklar yandı ve stad hoparlöründen İstiklal marşı çaldı. Çaykur Rizesporlu futbolcular kaleci Gökhan Akkan ve İsmael Diomande de eşlik etti.

Sakarya'da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 19.19'da Yeni Sakarya Atatürk Stadı'nda düzenlenen etkinlikte Türk bayrağı açılarak istiklal marşı okundu.

Trabzon'da çeşitli branşlardaki yaklaşık 50 milli sporcu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Beşirli Spor Kompleksi'nde İstiklal Marşı'nı seslendirdi.

Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadyumu

Sivasspor Kulübü: "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de saat 19.19'da Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda gençlerle birlikte büyük bir coşkuyla İstiklal Marşımız okundu."

Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu

Bursa Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi (TOHM) bünyesindeki milli sporcular 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlamak için 19.19'da Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nda bayrak açtı, ardından İstiklal Marşı'nı okudu.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
FIFA ve FIFPro'dan futbolculara maddi destek
Yükleniyor lütfen bekleyiniz