Futbol

''900 kilometre otobüsle geliyorlar''

16 Aralık 2015 Çarşamba 19:17 - Son Güncelleme 16 Aralık 2015 Çarşamba 17:22

Hikmet Karaman 4 -1'lik galibiyetin abartılmaması gerektiğini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası D Grubu'nun ilk maçında sahasında Bucaspor'u 4-1 yenen Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, Bucaspor'un Ankara'dan 900 kilometrelik otobüs yolculuğu ile geldiğini, bu şartlarda alınan 4-1'lik galibiyetin abartmaya gerek olmadığını söyledi.

Karaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Bucaspor'a teşekkür ederek, Suat Kaya'nın ağır hasta babasını ziyaretinin ardından zor şartlarda takımın başında sahaya çıktığını belirtti.

Bucaspor'un da zor bir yolculuğun ardından maça yetiştiğini aktaran Karaman, "Rakibimiz Ankara'dan 900 kilometre otobüsle geliyor. Böyle bir şartta aldığımız 4-1'lik galibiyeti abartmaya gerek yok. Maç içerisinde fazla forma şansı bulamayan oyuncularımızı gördük. Şanslarını iyi kullandılar" diye konuştu.

Ligde Gaziantepspor ile önemli bir maç oynayacaklarını vurgulayan Karaman, "Gaziantespor ligde iyi işler yapıyor. Enteresan bir takım ile oynayacağız ve iki takım için çok değerli bir maç. İşimiz zor olacak ama kazanmak zorunda olduğumuz, çok değerli bir maç" ifadelerini kullandı.

Bucaspor cephesi

Bucaspor Teknik Direktörü Suat Kaya, Süper Lig'in en iyi takımlarından biriyle oynadıklarını söyledi.

Maça iyi başladıklarını belirten Kaya, "Konsantrasyonumuz çok iyiydi, ilk iki gol işimizi zorlaştırdı. Bu tur maçlarda ince detaylar öne çıkıyor. Detaylarda hata yaptık" şeklinde konuştu.

Ligde işlerin zor gittiğinin altını çizen Suat Kaya, şunları kaydetti:

"Bizim öncelikli hedefimiz ligde kırmızı çizginin üzerine çıkmak. Devre arasına kadar moralli çıkmak için çabalıyoruz. Sorunlarla boğuşuyoruz. Bunu aşmak zorundayız."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz