Futbol

"Bireysel hatalardan basit goller yedik"

14 Aralık 2016 Çarşamba 20:35 - Son Güncelleme 14 Aralık 2016 Çarşamba 17:41

Gaziantepspor Antrenörü Tam, Şanlıurfaspor'a yenildikleri Türkiye Kupası maçını değerlendirdi.

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu ikinci hafta maçında sahasında Şanlıurfaspor'a 3-0 yenilen Gaziantepspor'un antrenörü Tahsin Tam, bireysel hatalardan basit goller yediklerini söyledi.

Tam, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında son haftalarda alınan kötü sonuçlardan takımın olumsuz etkilendiği ve bunun sahaya yansıdığını belirtti.

Takımın toparlanacağını aktaran Tam, şöyle konuştu:

"Kötü hava ve saha şartlarında yapmış olduğumuz maçta bireysel hatalar basit goller yememize sebebiyet verdi. Takımımız kaliteli hatta son yılların en iyi takımı diyebiliriz. Bir an önce toparlanmamız gerekiyor bu anlamda ciddi adımların atılacağından hiç şüphem yok. İbrahim Üzülmez hocam bugün resmen göreve başladı. İnşallah onun, futbolcuların ve camianın kenetlenmesiyle bu takım hak ettiği yere gelecektir."

Şanlıurfaspor cephesi

Şanlıurfaspor Teknik Direktör Kemal Kılıç ise takımlarının son haftalarda iyi sonuç aldığını ifade ederek, kazanmanın güzel ve keyifli olduğunu dile getirdi.

Saha zemininden şikayetçi olan Kılıç, şunları kaydetti:

"Oyuncularımı tebrik ediyorum. Her ne kadar bu kulvarda baştan beri yürümek istememiş olsak da güzel bir galibiyet oldu. Takımımızın kendine olan güveni pekişti. Son haftalarda saha içinde uyguladığımız taktiklerimizin faydalarını görüyoruz. En önemli tarafı da oyun ciddiyetinin en üst düzeyde olmasıydı. Şimdi bir yük daha bindi bize. Bu iki galibiyetten sonra grupta iddialı bir duruma geldik. Bu aslında daha az oynayan oyuncularımız için de iyi bir kulvar olacak."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz