Futbol

"Eksik oynamak kolay değil"

29 Ocak 2014 Çarşamba 21:01 - Son Güncelleme 29 Ocak 2014 Çarşamba 21:04

Daum, bu kadar mücadele rağmen puan alamadıklarını vurguladı.

 

 

Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, eskişehirspor karşısında puan ve puanlar alma hedeflerine ulaşamadıklarını söyledi.

Kırmızı karttan sonra futbolcularının taktiksel olarak iyi futbol oynadığına değinen Daum, "Rakibe gol pozisyonları vermediler. Bir kez kalecimiz Frey, iyi bir kurtarışla topu kurtardı. Genele bakıldığında bir adam eksik oynamak kolay değil. Arkadaşlarımız inanılmaz derece mücadele ettiler. Onları kutluyorum. Maalesef bu kadar mücadeleye rağmen puan alamadık. Önümüze bakacağız. Hedeflediğimiz yarı final için puanları almak durumundayız" diye konuştu.

Daum, bir gazetecinin "Penaltı pozisyonu için ne düşünüyorsunuz?" sorusunu, "Aslında hiçbir şey demek istemiyorum. Hakem arkadaşımız, bu konuya kendisi cevap versin" yanıtını verdi.

Bursasporlu futbolcu Şamil Çinaz da 3 puan hedefiyle geldikleri Eskişehirspor deplasmanından puansız döndüklerini bildirdi.

Taiwo ise maçın çok büyük bir çoğunluğunu 10 kişi sürdürmek zorunda kaldıklarını belirterek, gelecekte yapacakları maça odaklanacaklarını anlattı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz