Futbol

"Eleneceksek böyle elenmeliydik"

23 Ocak 2020 Perşembe 21:36 - Son Güncelleme 23 Ocak 2020 Perşembe 22:06

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında Trabzonspor'a penaltı atışları sonucu 4-2 kaybeden Denizlispor'da teknik direktör Mehmet Özdilek karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek yaptığı açıklamada, 120 dakika boylunca seyir zevki yüksek olan bir karşılaşma oynandığını söyledi. Oyuncularını mücadelelerinden dolayı kutlayan Özdilek, "Bu maça çıkarken sakat ve hasta çok oyuncumuz vardı. İlk maçı da 2-0 kaybetmiştik. Bu skorla kendi sahanızda oynamak kolay değil. İlk devre gol yememek bizim için çok önemliydi. 25'inci dakikada 2-0’ı yakaladık. Seyircimizin desteğiyle sahada daha da güçlü bir şekilde rakibimize var olduğumuzu hissettirdik. Tolgahan’ın performansı ve penaltıyı kurtarması bizi oyunun içinde tuttu. O da bugün uzun zamandır oynanamamasına rağmen müthiş oynadı. Onun yerine oyuna giren Hüseyin’de çok iyi oynadı.

Penaltıdan sonra 90’da işi bitirebilirdik. Top direkten döndü. Erce’nin iki tane kurtardığı inanılmaz pozisyon var. 120 dakika seyir zevki yüksek bir karşılaşma oldu. Penaltılar yüzde 50’ye 50. Dolayısıyla rakip penaltılar sonucu çeyrek finale yükseldi. Rakibi tebrik ediyoruz. Biz de 8 gün içerisinde bir Galatasaray, iki Trabzonspor maçı oynadık. İyi bir takım olduğumuzu kamuoyuna gösterdik. Pazar günü ligde önemli bir müsabaka oynayacağız. Seyircinin bugün pozitif olarak takımı desteklemesi müthiş bir güç oldu. Oyuncularımı yürekten kutluyorum. Biz kupadan eleneceksek de böyle elenmeliydik. Hepsinin yüreklerine, ayaklarına sağlık" şeklinde konuştu.

Kaynak:DHA 

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz