Futbol

"Gruptan lider çıkmak istiyoruz"

12 Ocak 2016 Salı 18:17 - Son Güncelleme 12 Ocak 2016 Salı 16:19

Kayserispor Teknik Direktörü Kafkas, Etimesgut Belediyespor maçını değerlendirdi

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Ziraat Türkiye Kupası'da G Grubu'nu lider tamamlayarak adlarını bir üst tura yazdırmak istediklerini söyledi.

Kafkas, Etimesgut Belediyespor'u 3-0 yendikleri maçın ardından katıldığı basın toplantısında sahalarında galip gelmenin önemli olduğunu ifade etti.

Galibiyetten dolayı takımını kutlayan Kafkas, "Amacımız gruptan çıkmak. Deplasmanda kazanmıştık, bugün de sahamızda kazandık. Rakibimiz iyi bir takım. Torku Konyaspor ile kritik maça çıkacağız. İç saha avantajını kullanmayı arzu ediyoruz. Gruptan lider çıkmak istiyoruz. Kısıtlı bir kadromuz var, oyuncularımızı dinlendirerek, kullanma gayreti içerisinde oluyoruz. İyi yoldayız iyi mücadele veriyoruz" diye konuştu.

Kafkas, bir soru üzerine transfer çalışmalarının sürdüğünü, takıma takviyeler yapacaklarını kaydetti.

Etimesgut Belediyespor cephesi

Etimesgut Belediyespor Teknik Direktörü Taner Öcal ise bireysel hatalar sonucunda maçı kaybettiklerini savundu.

Kayserispor'u galibiyeti dolayısıyla tebrik eden Öcal, "İlk yarıda dağınık bir görüntü verdik. Savunma anlamında sıkıntılarımız vardı, topa sahip olamadık. İkinci yarı biraz daha iyiydik. İkinci yarıda bireysel hatalardan goller yedik. Biz artık ligimize döneceğiz. Ziraat Türkiye Kupası'nda yer almaktan dolayı mutluyuz. Kalan maçlarımızı da aynı mücadele içerisinde oynayacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz