Futbol

Karabükspor-Elazığspor maçı sonrası

17 Aralık 2013 Salı 23:29 - Son Güncelleme 17 Aralık 2013 Salı 23:33

Tolunay Kafkas ve İrfan Saraloğlu zorlu mücadele sonrası değerlendirmede bulundu

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda, sahasında penaltı atışları sonucunda Elazığspor'a 4-2 yenilen Kardemir Karabükspor'da, teknik direktör Tolunay Kafkas, "Oyunun geneline baktığınız zaman çok pozisyon üreten, çok kaçıran Kardemir Karabükspor vardı sahada" dedi.

Maç sonunda düzenlenen basın toplantısına katılan Kafkas, rakiplerini tebrik ettiklerini, gruplarda başarılar dilediğini söyledi.

Maçın genelinde oyunun hakiminin kendileri olduğunu anlatan Kafkas, "İyi oynayan taraf bizdik. Oyunun geneline baktığınız zaman çok pozisyon üreten, çok kaçıran Kardemir Karabükspor vardı sahada. Maç penaltılara kaldı. Penaltıda şans işi, Elazığspor kazandı. Bazı şeyler nasipten öteye gitmiyor. Kupada inşallah seneye bir şeyler yaparız. Taraftarlar oyundan zevk aldı, bu da bizi mutlu etti. Önemli olan da bu. Bu maçta genç çocuklar oynadı, iyi oynadılar. Elendik, ama güzellikleri de vardı. Oyuncularıma performansları için teşekkür ediyorum. Taraftarlara teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kafkas, takıma 4 ya da 5 transferin şart olduğunu ve bunu yapacaklarını söyledi.

Hafta sonu ligde sahalarında oynayacakları Fenerbahçe maçını kazanmak için sahaya çıkacaklarına da değinen Kafkas, formda iki takım arasında iyi bir maç olacağını kaydetti.

Takımın golcü oyuncusu Akpala ise bu maçı unutacaklarını belirterek, "Artık lige bakacağız ve konsantre olacağız" diye konuştu.

Onur Cenik de kupadan elendikleri için üzgün olduklarını ifade ederek, "Kupada devam etmeyi arzu ediyorduk ancak olmadı. Artık lige döneceğiz" dedi.

Elazığspor cephesi
Elazığspor Teknik Direktörü İrfan Saraloğlu, saygı duydukları bir rakibe karşı mücadele ettiklerini, kazandıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Kupada devam etmeyi çok istediklerini ve bunu da başardıklarını anlatan Saraloğlu, şöyle konuştu:

"Kazandığımız için çok mutluyuz. Bizim için zor bir maçtı. Sakatlıklardan kurtulan ve cezası biten futbolcular vardı. Ama performansları çok iyiydi. Maçın 90 dakikada bitmesini arzu ederdik, çünkü önümüzde deplasmanda oynayacağımız Beşiktaş maçı var. Yorgunluk anlamında takımı korumak isterdik. Penaltılarla da olsa gruplara kalmayı başardığımız için mutluyuz. Kupa ve ligi sonuna kadar götürmek istiyoruz. Pes edecek bir anlayışımız yok."

Serdar Gürler de son 2 maçtır iyi oynadıklarını ve bol pozisyon bulduklarını belirterek, "Bu maçı kazandığımız için mutluyuz" ifadesini kullandı.

Muhammet Ali Doğan ise takım ruhunu yakaladıklarını, kupada gruplara kaldıklarını ve hedeflerine ulaştıklarını ifade etti.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz