Futbol

Kastamonu'da Galatasaray heyecanı

21 Aralık 2015 Pazartesi 22:42 - Son Güncelleme 21 Aralık 2015 Pazartesi 20:56

Galatasaray'ı ağırlayacak olan Kastamonu'da büyük sevinç yaşanıyor.

Kastamonuspor 1966 Kulübü Başkanı Mahir Altıkulaç, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda çarşamba günü Galatasaray'la yapacakları maçtan dolayı, şehirde heyecanın üst seviyede olduğunu söyledi.

Altıkulaç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gazi Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın biletlerinin büyük oranda tükendiğini belirterek, "Bugün itibarıyla 50 liradan satışa sunulan 3 bin 520 bilete her iki takımın taraftarları da yoğun ilgi gösterdi. Kastamonu'da büyük sevinç yaşanıyor. Karşılaşmayı il merkezi, ilçeler ve çevre illerden olmak üzere, 5 binin üzerinde seyircinin izleyeceğini düşünüyoruz" diye konuştu.

Sarı-kırmızılı ekibi ağırlamaktan onur duyacaklarını belirten Altıkulaç, "Karşılaşma Kastamonu'nun tanıtımı açısından da büyük önem taşıyor. Burada, Galatasaray'ı ağırlamak bizim için büyük bir onur. Galatasaray'ı burada en güzel şekilde karşılayacağız ve misafirperverliğimizi göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

Mahir Altıkulaç, son iki yılda elde ettikleri başarılarda taraftarların da desteği olduğunu kaydederek, "Biz de kulüp yönetimi olarak taraftarlarımızı içimizden biri, kardeşimiz ve en büyük destekçimiz olarak görüyoruz çünkü takımları için ellerinden gelen ne varsa en iyi şekilde yapıyorlar. Kendilerine müteşekkiriz" şeklinde konuştu.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta lider olduklarını hatırlatan Altıkulaç, sezonu başarıyla tamamlayıp Spor Toto 2. Lig'e yükselmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz