Futbol

Kupada büyük sürpriz

24 Ekim 2017 Salı 18:34 - Son Güncelleme 24 Ekim 2017 Salı 18:39

Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Altınordu'yu 1-0 yenerek adını 5. tura yazdıran Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi temsilcisi Kars 36 Spor'un teknik direktörü Hüsnü Kaçmaz, "Haddimizi bilerek, gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz." dedi.

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi 3. Grup'ta mücadele eden Kars 36 Spor, Ziraat Türkiye Kupası ilk turunda Iğdır Aras Spor, ikinci turda Muşspor'u eledikten sonra 3. turda TFF 1. Lig ekibi Balıkesirspor Baltok'u penaltı atışları sonucunda saf dışı bıraktı. Kars temsilcisi 4. turda eşleştiği TFF 1. Lig ekibi Altınordu'yu uzatma bölümünde bulduğu golle 1-0 yenmeyi başardı.

Adını 5. tura yazdıran Kars 36 Spor, Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi 3. Grup'ta 5. hafta sonunda maç eksiği ve 10 puanla ikinci durumda bulunuyor.

Altınordu galibiyetinin ardından büyük sevinç yaşayan Kars 36 Sporlu futbolcular coşkularını kendilerini desteklemeye gelen taraftarlarla paylaştı.

Kars 36 Spor Teknik Direktörü Hüsnü Kaçmaz, maçtan sonra yaptığı açıklamada, kendilerini Kars'taymış gibi ağırlayan ve destekleyen taraftarlara çok teşekür etti. Altınordu karşısında uzatma bölümünde buldukları golle adlarını bir üst tura yazdıklarını kaydeden Kaçmaz, şöyle konuştu:

"Büyük bir zaferdi. Türk futbolunun gözbebeği, gençlere çok büyük önem veren Altınordu karşısında kazandık. Onlara bundan Süper Lig'e yükselme mücadelesinde başarılar diliyoruz. İlk turda karşılaştığımız Iğdır Aras Spor maçı öncesinde olduğu gibi her tura maç maç bakıyoruz. Haddimizi bilerek, gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Bizim geldiğimiz bu noktaya hiç kimse inanmıyordu ve telaffuz etmiyordu."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz