Futbol

"Mağlubiyeti hak ettik"

04 Aralık 2019 Çarşamba 23:09 - Son Güncelleme 05 Aralık 2019 Perşembe 09:30

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında evinde Tuzlaspor'a 2-0 yenilen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim maç sonu önemli açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Terim, Tuzlaspor'un iyi mücadele ettiğini belirterek, "Tuzlaspor'u tebrik ediyorum. Bugün kötü oynadık. Bizden daha çok koştular, uğraştılar, didindiler. 2-0 öne geçtiler ve bitirdiler. Canıgönülden tebrik ederim." dedi.

Tecrübeli teknik adam, maçta görev verdiği bazı futbolcuların beklentilerini karşılayamadığını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Futbolcularımız keşke şanslarını değerlendirselerdi. Özellikle 5-6 kişi. Galatasaray eğer Tuzlaspor ya da bir başkasına mağlup olmuşsa bunun bahanesi olmaz. Forma verdiğim futbolcuların bu formayı çıkarmamalarını isterdim. Oyunun en iyisi bana göre, en genç olan Emin Bayram'dı. Bugün çok fazla pozisyon da bulmadık. Konuşacak çok fazla şeyimiz de yok. Bugün sahada neredeyse 'Hocam bu formayı niye verdin.' diyecek bazı oyuncular vardı." 

Maç sonu değerlendirmelerde bulunan 16 yaşındaki Emin Bayram performansının daha iyi olabileceğini söyleyerek, "Bu maç şanssızlık oldu ama bir sonraki maçta elimizden geleni yapacağız. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz, turu geçeceğiz inşallah. Performansım daha da iyi olabilirdi. Hocalarımın direktifleriyle daha çok çalışıp, daha çok tecrübe kazanacağım." açıklamasında bulundu.

 

Kaynak: TRT SPOR
 

Etiketler : Fatih Terim
Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz