Futbol

Mancini performanstan mutlu

12 Şubat 2014 Çarşamba 23:08 - Son Güncelleme 12 Şubat 2014 Çarşamba 23:11

Roberto Mancini, Eskişehirspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 6. ve son maçında 0-0 berabere kaldıkları Medical Park Antalyaspor'a karşı oyuncularının gösterdiği performanstan dolayı memnun olduğunu söyledi.

Mancini, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Bugün gösterdiğimiz performanstan dolayı mutluyum. Baktığımızda çok genç ve ilk defa yan yana oynayan futbolcular var" dedi.

Semih Kaya'ya İtalya'dan transfer teklifleri olduğu yönündeki iddiaların hatırlatılması üzerine İtalyan teknik adam, "Doğru mu bilmiyorum ama Semih çok kaliteli ve iyi bir futbolcu. Onun için bu tip şeylerin yazılması normal" diye konuştu.

Türkiye Kupası yarı finalinde Bursaspor ile karşılaşacaklarını belirten Mancini, "Baktığımızda Bursaspor'a karşı ligde son maçta net bir skor aldık ama her zaman böyle olacak diye bir şey yok. Bursaspor, çok kaliteli bir takım. Yarı finalde iki güzel maç bizi bekliyor. Kadro olarak baktığımızda da tüm oyuncularımızı kullanacağız" ifadelerini kullandı.

Roberto Mancini, kupa statüsünü de eleştirerek, kupada çok fazla maç oynandığını ve bu sayının daha az olması gerektiğini belirtti.

Uzun bir aradan sonra sarı-kırmızılı formayı giyen Hamit Altıntop'un Chelsea maçına kadar tam performansa ulaşmasının zor olduğunu vurgulayan deneyimli teknik direktör, Hamit'in iki aylık bir sürece ihtiyacı olduğunu kaydetti.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz