Futbol

Melo Sneijder'in kulağını ısırdı

12 Şubat 2015 Perşembe 21:32 - Son Güncelleme 12 Şubat 2015 Perşembe 21:39

Felipe Melo, Wesley Sneijder'i kulağını ısırarak kutladı.

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Torku Konyaspor'u 4-1 yenerek çeyrek final biletini aldı.

Karşılaşmada Galatasaray'ın golleri Burak Yılmaz, Sneijder (2) ve Olcan'dan gelirken, Torku Konyaspor'un tek golünü ise Marica attı. Sarı-kırmızılı ekip, tek maç eliminasyon sistemine göre yapılan müsabakanın sonunda, adını son 8 takım arasına yazdırmayı başardı.

Sergilenen güzel futbol ve alınan sonuçla moral bulan Galatasaraylı futbolcular, karşılaşmanın ardından tribünlere giderek taraftarları selamladılar.

Güzel gollerin gecesi

Galatasaray-Torku Konyaspor maçında futbolseverler birbirinden güzel gollere şahitlik etti.

Burak Yılmaz'ın ceza sahası dışından güzel vuruşuyla 1-0 öne geçen "Cim Bom", Sneijder'in yine ceza sahası dışından attığı şık golle skoru 2-0 yaptı. Torku Konyaspor ise Marica'nın dikkat çekici frikik golüyle sarı-kırmızılılara karşılık verdi.

Galatasaray tribünleri, Sneijder ceza sahası içi sağ çaprazdan yaptığı aşırtma vuruşla bulduğu golle bir kez daha ayağa kalktı ve skor 3-1'e geldi. Olcan Adın'ın arka direkte yaptığı şık kafa golüyle Torku Konyaspor fileleri bir kez daha havalandırdı ve ilk yarıda atılan goller maçın skorunu 4-1 olarak belirledi.

Burak golle döndü

Sakatlığı nedeniyle Galatasaray'ın son 4 maçında forma giyemeyen Burak Yılmaz, ilk 11'de başladığı Torku Konyaspor maçında golünü attı.

Sarı-kırmızılı takımı 1-0 öne geçiren golü kaydeden Burak, sergilediği performansla sakatlığı atlattığını gösterirken, farkın açılması nedeniyle müsabakanın 55. dakikasında teknik direktör Hamza Hamzaoğlu tarafından oyundan alındı. Burak'ın yerine Pandev oyuna dahil edildi.

Melo, Sneijder'in kulağını ısırdı

Felipe Melo, Galatasaray'ı Torku Konyaspor önünde 3-1 öne geçiren golü atan Sneijder'i kulağını ısırarak kutladı.

Gol sevinci sırasında Sneijder'in arkasına gelen Melo'nun, takım arkadaşını, kulağını ısırarak kutlaması dikkati çekti.

Sinan Bolat kalesini yine kapatamadı

Sarı-kırmızılı formayla bu sezonki 6. resmi maçına çıkan kaleci Sinan Bolat, karşılaşmayı yine gol yemeden tamamlayamadı.

Galatasaray'ın 1 Şampiyonlar Ligi ve 5 Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında kaleyi koruyan Sinan, bu müsabakaların tamamında olmak üzere toplam 11 gol yedi.

Sarı-kırmızılı takım daha önce Sinan'ın kaleyi koruduğu maçlarda, Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal'e 4-0, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'a Türk Telekom Arena'da 2-0 yenilirken, yine kupada Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'u deplasmanda 4-1, FBM Makina alçova Yaşamspor'u deplasmanda 9-1 ve Eskişehirspor'u da İstanbul'da 4-2 yenmişti.

Torku Konyaspor'a 2 maçta 9 gol

Sarı-kırmızılı ekip, bu sezon ikinci kez karşı karşıya geldiği Torku Konyaspor'a toplam 9 gol attı.

Konya temsilcisine karşı ligin ilk yarısında deplasmanda oynadığı müsabakayı 5-0 kazanan Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu karşılaşmasında ise rakibine 4-1 üstünlük sağlamayı başardı.

Olcan ile Kenan tartıştı

Galatasaraylı Olcan Adın ile Torku Konyasporlu Kenan Özer saha içinde tartıştı.

Karşılaşmanın 40. dakikasındaki bir pozisyonda karşı karşıya gelen iki oyuncu, önce ağız dalaşına girdi ardından da birbirlerinin üzerine yürüdüler. Araya giren takım arkadaşları gerginliğin büyümesini önledi.

AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz