Futbol

Trabzonspor, kupada tur için sahaya çıkıyor

18 Aralık 2018 Salı 09:33 - Son Güncelleme 18 Aralık 2018 Salı 09:40

Ziraat Türkiye Kupası 5’inci Tur ilk maçında deplasmanda 2’nci Lig ekibi Sivas Belediyespor ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor, 19 Aralık Çarşamba günü sahasında oynayacağı rövanş maçını kazanarak kupada adını son 16 takım arasına yazdırmayı istiyor.

Spor Toto Süper Lig’de yakaladığı 4 maçlık puan serisiyle 4’üncülüğe yükselen Trabzonspor, Beşiktaş karşılaşmasının ardından çıkacağı Ziraat Türkiye Kupası maçını kazanarak kupada yoluna devam etmek istiyor. 5’inci tur ilk maçında deplasmanda 2’nci Lig ekibi Sivas Belediyespor ile 2-2 berabere kalan bordo-mavililer, rövanş maçında rakibini evinde konuk edecek. Saat 20.30’da Medical Park Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmada hakem Bahattin Şimşek düdük çalacak.

Karaman’ın ilk maçtaki 11’i ile sahaya çıkması bekleniyor

Bordo-mavililerde bu maç öncesi Kucka ile Sosa’nın sakatlıkları bulunuyor. Trabzonspor’da teknik direktör Ünal Karaman’ın, yarın ki karşılaşmaya deplasmanda oynanan ve 2-2 sonuçlanan maçta tercih ettiği 11 ile çıkması bekleniyor. Karaman’ın Beşiktaş maçında 11’de sahaya çıkan oyuncuları dinlendirerek ligde daha az süre alan oyunculara şans vereceği kaydedildi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz