Futbol

"Türkiye'de sadece 4 büyükler ve Süper Lig yok"

04 Aralık 2019 Çarşamba 23:49 - Son Güncelleme 04 Aralık 2019 Çarşamba 23:53

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında Galatasaray'ı evinde 2-0 yenen TFF 2. Lig ekibi Tuzlaspor'da teknik direktör Gürses Kılıç maç sonu açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Tuzlaspor Teknik Direktörü Gürses Kılıç, galibiyetten dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.

Türkiye Kupası'nın hedeflerinde olmadığını aktaran Kılıç, "Galatasaray çıktıktan sonra buradan galibiyet alma hesabını yaptık. İyi oynayacağımızı ve Galatasaray'ı yenebileceğimizi düşündük. Galatasaray da maça istekli başladı. Bir bölümde oyunu geride kabullenmek zorunda kaldık. Hızlı ataklarla gol bulacağımızı hesap ediyorduk. Neticede de öyle oldu. Arkadaşlarımızın istekli ve coşkulu oyunuyla güzel bir akşam oldu. Güzel bir maç izlettirdiğimizi düşünüyorum." diye konuştu.

Galatasaray karşısında galibiyeti kolay elde etmediklerini anlatan Kılıç, "Türkiye'de alt liglerde de futbol oynanıyor. Sonuçta Türkiye'de sadece 4 büyükler ve Süper Lig yok. Biz de zor olduğunu biliyorduk. Buraya teslim olmaya da gelmedik. Sonucunu düşünmeden keyifli bir akşam olsun istedik. Bu keyfi de verdiğimizi düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz