Futbol

Ünal Aysal'a özel davetiye

10 Ocak 2014 Cuma 10:18 - Son Güncelleme 10 Ocak 2014 Cuma 12:01

Tokatspor, Ünal Aysal'a karşılaşma için özel davetiye yolladı.

Tokatspor yönetimi, Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile 5 Şubat'ta Tokat'ta yapacakları maç öncesi, sarı-kırmızılı ekibin başkanı Ünal Aysal'a karşılaşma için özel davetiye gönderdi.

Tokatspor Kulübü Genel Sekreteri Halis Sağlam, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda Galatasaray, Medicalpark Antalyaspor ve Elazığspor takımlarıyla eşleştiklerini hatırlattı.

Grupta maçların hafta başlayacağını ifade eden Sağlam, "Kupada Tokatspor gösterdiği performansla 158 takım arasından son 8 takım arasına kaldı. Bundan mutluluk duyuyoruz. Biz geçmişte de bu mutlulukları yaşadık. Geçmiş yıllarda Fenerbahçe ile başa baş sportmence bir mücadele yaptık. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerini Tokat'ta ağırlamıştık" diye konuştu.

Kupada haftaya çarşamba günü Galatasaray ile İstanbul'da karşılaşacaklarını belirten Sağlam, sözlerini şöyle tamamladı:

"Türkiye'de üç büyükler denilince Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş akla geliyor. Fenerbahçe'yi burada ağırlamıştık, bu büyük bir şereftir. Galatasaray da bizim rakibimiz oldu. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve yönetim kurulunu aldığımız kararla 5 Şubat'ta Tokat Gaziosmanpaşa Stadı'nda yapacağımız Tokatspor-Galatasaray maçına davet ettik. Davetiyemizi gönderdik. Kendilerini Tokat'ta ağırlamaktan mutluluk ve onur duyuyoruz. Güzide ve dünya takımı Galatasaray ile yarışmak Tokatspor'u mutlu eder. Amacımız Galatasaray karşısında Tokat'ımızı iyi şekilde tanıtıp, Türkiye ve dünya gündemine oturmaktır. Tokat'ı dünyaya duyurmak istiyoruz. Bu organizasyondan yüzümüzün akıyla çıkacağız."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz