Futbol

Volkan Ballı: Trakya’daki taraftarlarımızı maça bekliyoruz

24 Ocak 2020 Cuma 18:07 - Son Güncelleme 24 Ocak 2020 Cuma 18:16

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde TFF 2. Lig ekibi Kırklarelispor ile eşleşen Fenerbahçe'nin idari menajeri Volkan Ballı, "Trakya'da çok sayıda taraftarımız var. Trakya'daki tüm taraftarlarımızı oradaki maça bekliyoruz" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final'inde Fenerbahçe ile Kırklarelispor eşleşti. Yapılan kura çekimi sonrasında Fenerbahçe İdari Menajeri Volkan Ballı ile Kırklarelispor Başkanı Volkan Can basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Volkan Can: “Biz turu geçtikten sonra Fenerbahçe Kırklareli’ne gelsin istedik"

İlk olarak konuşan Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, iki takıma da hayırlı olmasını dileyerek, “Biz turu geçtikten sonra Fenerbahçe Kırklareli’ne gelsin istedik. İlimizin reklamı için önemli bir faktördü. Kırıkkale ile Kırklareli’nin karıştırılmasını artık istemiyorduk. Fenerbahçe’ye başarılar diliyorum. Biz dostuz. Yeneriz, tur atlarız, yeniliriz. Biz burada iyi mücadele edip şehirde Fenerbahçe’yi ağırlamak istiyoruz. Ondan sonra Allah nasip ederse ilerlemek istiyoruz. Trakya halkının misafirperverliğini göstermek istiyoruz” diye konuştu.

Volkan Ballı: "Trakya'daki taraftarımızı oradaki maça bekliyoruz"

Fenerbahçe İdari Menajer Volkan Ballı ise büyük takımlardan birinin Kırklareli'ye gitmesinin çok önemli olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

''Özellikle de Fenerbahçe'nin gitmesi; Trakya'da çok sayıda taraftarımız var. Onlarla da kucaklaşacağız. Bizim için bu çok önemli. Ayrıca ben Kırklarelispor'u tebrik ediyorum. Çok önemli bir başarıya imza attılar, çeyrek finale çıktılar. Bu çok fazla rastlanan bir şey değil açıkçası. Kupanın güzelliği burada zaten. Ben her iki takıma başarılar diliyorum. Dediğim gibi bütün Trakya'daki taraftarımızı oradaki maça bekliyoruz. İlk maçın da orada olması şöyle bir avantaj, çok fazla seyahat etmeyeceğiz kış şartlarında. Bütün takımlar önemli tabii ki bu seviyeye gelmiş takımlar ama aynı zamanda seyahatler de aynı zamanda etkiliyor. Bu anlamda bir avantaj olarak görüyorum. Kendilerine başarılar diliyorum.'' 

Kaynak: İHA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz