Futbol

Türkiye penaltılarda elendi

07 Nisan 2016 Perşembe 16:30 - Son Güncelleme 07 Nisan 2016 Perşembe 13:38

Futsal Dünya Okullar Şampiyonası'nda Türkiye, ev sahibi Hırvatistan'a takıldı.

Dünya Okul Sporları Federasyonunun (ISF) Hırvatistan'da düzenlediği Futsal Dünya Okullar Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil eden Denizli Anafartalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Erkek Takımı, çeyrek finalde Hırvatistan'a elendi.

Türk temsilcisi 4-1 koruyamadı

Türkiye şampiyonu olan gençler, 22 ülke takımının 4 gruba ayrıldığı şampiyonada, grubu lider tamamlayarak ev sahibi Hırvatistan'la çeyrek finalde eşleşti. Bugün oynanan karşılaşmada 4-1 öne geçen Türkiye temsilcisi, rakip takımın maçın sonlarına doğru yaptığı atakları karşı koyamadı ve maç 4-4 berabere sona erdi.

Kural gereği yarı finale çıkacak takımı belirlemek için penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında Denizli Anafartalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Erkek Takımı, rakibi Hırvatistan'a 8-7 yenilerek elendi.

"Çok üzüntülüyüz"

Takım antrenörü Mustafa Yasin Düzgün, AA'ya yaptığı açıklamada, maça iyi başladıklarını, 3 farklı öne geçmelerine rağmen yaptıkları basit hatalar sonucunda maçın beraberlikle sonuçlandığını söyledi.

Penaltı atışlarında elenmenin üzüntüsü yaşadıklarını kaydeden Düzgün, "Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyorum. Oyuncularımız ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Farklı yenebileceğimiz bir maçta elendiğimiz için çok üzüntülüyüz ama oyuncularımla gurur duyuyorum" dedi.

Sıradaki Haber
TFF'nin ev sahipliğinde buluşuyorlar
Yükleniyor lütfen bekleyiniz