Futbol

Abdullah Avcı Portekiz'de yok

07 Kasım 2019 Perşembe 11:55 - Son Güncelleme 07 Kasım 2019 Perşembe 14:43

UEFA Avrupa Ligi K Grubu 4. maçında Portekiz ekibi Braga'nın konuğu olacak olan Beşiktaş'ta 6 futbolcunun yanı sıra teknik direktör Abdullah Avcı da takımın başında yer alamayacak.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, 4 Kasım Pazartesi günü yüksek ateş ve aşırı halsizlik sebebiyle Acıbadem Altunizade Hastanesinde tetkikleri yapılan ve viral üst solunum yolları enfeksiyonu tanısı ile tedaviye alınan teknik direktör Abdullah Avcı, şikayetlerinde gerileme olmaması sebebiyle bu sabah aynı hastanede tekrar kontrolden geçirildi.

Avcı'ya, "viral enfeksiyon üzerinde gelişen süper enfeksiyona bağlı atipik pnömoni" tanısı konuldu.

Tedavisinin devam etmesi ve tıbbi açıdan uzun uçak yolculuğunun doğurabileceği olumsuzluklar göz önünde bulundurulduğundan doktorlar tarafından deneyimli teknik adama seyahat izni verilmedi.

Bu nedenle Braga maçında takımının başında olamayacak Avcı'nın yerine teknik sorumluluk görevini Recep Uçar gerçekleştirecek.

Beşiktaş, Braga deplasmanına Burak Yılmaz, N'Koudou, Ruiz, Atiba, Douglas, Diaby ve Gökhan Gönül'ü de götürmezken, safra kesesi ameliyatı olan yönetici Erdal Torunoğulları da kafilede yer almamıştı.

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
"Üzerimize düşen galibiyeti almak istiyoruz"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz