Kategoriler
Futbol
Detay
Basketbol
Voleybol
Motor Sporları
Tenis
Diğer Sporlar
EURO-2024
2026 Dünya Kupası
2024 Paris Olimpiyat Oyunları
Video Galeri
Futbol

Akçay: "Beşiktaş gibi torbadan..."

15 Eylül 2017 Cuma 01:24

UEFA Avrupa Ligi I Grubu'ndaki ilk maçında Fransız ekibi Olympique Marsilya'ya deplasmanda 1-0 yenilen temsilcimiz Atiker Konyaspor'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, Avrupa arenasında yıldızlarıyla değil mücadeleleri ile ayakta kalmaya çalışacaklarını söyledi. Akçay, "Beşiktaş gibi torbadan tavşan çıkartan oyunculara sahip değiliz" diye konuştu.

Mustafa Reşit Akçay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Marsilya'ya 1-0 yenilmelerine rağmen moral bozmamaları gerektiğini kaydetti.

Süper Kupa'da Beşiktaş'ı 2-1 yendikten sonra sezonun en iyi maçlarından biri çıkarttıklarını söyleyen Akçay, "Beşiktaş maçından sonra en iyi maçlarımızdan birini oynadık. Skor açısından etkilenebiliyoruz. Mümkün olduğunca bu skorlar bizi mutsuz etmemeli, heyecanımızı düşürmemeli. Doğru yolda olduğumuzu düşünüyoruz." dedi.

Akçay, bu tip maçların güçlerini test etmek için iyi bir fırsat olarak gördüklerini ifade ederek, "Bu maçlar bizim için hem yüzleşme anlamında, hem de kendimizi tekrar test etme anlamında önemli" şeklinde konuştu.

"Beşiktaş gibi torbadan tavşan çıkartan oyuncularımız yok"

Hafta sonu Beşiktaş ile oynayacakları maça da değinen Akçay, "Beşiktaş maçı zor bir maç. Onlar da deplasmanda 3-1 kazandı. Yaratıcı, problem çözen oyuncuları var. Beşiktaş'ın torbadan tavşan çıkartan oyuncuları var. Biz yine de mücadelemizle bunların üstesinden geleceğiz" dedi.

Etiketler: Atiker KonyasporOlympique Marsilyateknik direktör Mustafa Reşit AkçayUEFA Avrupa Ligi