Futbol

Akçay'ın planı hazır

01 Ekim 2013 Salı 13:27 - Son Güncelleme 01 Ekim 2013 Salı 14:03

Mustafa Akçay, takımını Lazio maçına galibiyet parolası ile hazırlıyor.

UEFA Avrupa Ligi J Grubu’nda ilk maçta deplasmanda Güney Kıbrıs Rum Kesimi temsilcisi Apollon Limassol’u 2-1 yenerek grupta ilk haftayı lider kapatan Trabzonspor, Perşembe akşamı Lazio ile oynayacağı maçtan da galibiyetle ayrılmak istiyor.

Bordo-mavili takımda teknik direktör Mustafa Akçay, takımını galibiyet parolası ile maça hazırlarken, yardımcısı Hamdi Zıvalıoğlu’nun analiz ettiği rakibin iyi ve kötü yönlerini oyuncularına ezberletti.

Akçay’ın oyuncularını rakibin isminden çekinmemeleri konusunda sık sık uyardığı öğrenilirken, sakatlığı büyük ölçüde geçen Colman ile birlikte 6 yabancı oyuncunun sahada olması bekleniyor. Akçay’ın özellikle rakibin etkili orta saha oyuncularına karşı, hücum hattından sık sık savunmaya yardım etmelerini istediği belirtildi.

Henrique: "Sorumluluğumu Biliyorum"

Trabzonspor’da gol yükünü sırtlayan Brezilyalı futbolcu Paulo Henrique, sorumluluklarının farkında olduğunu söyledi. Henrique, Lazio’dan çekinmediklerini belirterek, “Biz kendi gücümüzü biliyoruz ve buna göre oynayacağız. Rakibimizin yaptıklarına takılmayız, çünkü kendi istediklerimizi yaptığımız taktirde sahadan galibiyetle ayrılacağımıza olan inancımız yüksek. Bu sezon attığım gollerin büyük bir bölümünü Avrupa maçlarında attım. Lazio maçında da fileleri sarsmak için elimden geleni yapacağım” dedi.

LAZİO MAÇINA YOĞUN İLGİ BEKLENİYOR
Trabzonspor’un Stadyum ve Amatör İşlerden Sorumlu Yöneticisi Engin Kara, taraftarların Lazio maçında tribündeki yerlerine alacaklarına inandıklarını söyledi. Kara, Trabzonspor taraftarlarının her zaman takımı sahiplendiğini belirterek, “Lazio maçı bizim için çok önemli bir maç. Bu karşılaşma öncesi taraftarlarımızın biletlerin tamamını tüketmesini bekliyoruz. Geçmişte olduğu gibi Lazio maçında da tribünlerde bayram havası yaşanacaktır. Bu konudan hiç şüphemiz yok. Futbolcularımızın da tribünleri dolduran taraftarlarımıza güzel bir galibiyet armağan edeceğini düşünüyorum” diye konuştu.

İTALYAN TEMSİLCİSİ SALI GÜNÜ GELİYOR
Bordo-mavililer ile Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda karşılaşacak olan Lazio, yarın 14.00’da Trabzon’a gelecek. Ardından maç saatine kadar konaklayacakları otele geçecek olan İtalyan temsilcisinin yarın akşam statta bir antrenman yapacağı ve Lazio teknik direktörü Vilademir Petkoviç’in bir basın toplantısı düzenleyeceği açıklandı. Bordo-mavili takımın teknik direktörü Mustafa Akçay da yarın akşam statta bir futbolcuyla birlikte basın toplantısı yapacak

Sıradaki Haber
Trabzonspor ödemeyi yaptı, gözler UEFA'da
Yükleniyor lütfen bekleyiniz