Futbol

"Başımızı kaldırıp yolumuza devam edeceğiz"

09 Kasım 2018 Cuma 00:10 - Son Güncelleme 09 Kasım 2018 Cuma 00:19

UEFA Avrupa Ligi I Grubu 4. hafta maçında Belçika ekibi Genk ile 1-1 berabere kalan temsilcimiz Beşiktaş'ın golü atan Ricardo Quaresma, "Skor çok daha farklı olabilirdi. O pozisyonları değerlendiremeyince böyle sonuçlar çıkabiliyor. Başımızı kaldırıp yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Karşılaşmanın 16. dakikasında Beşiktaş'ın tek golünü atan Ricardo Quaresma, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"Böyle devam edersek bizim için çok iyi sonuçlar olabilir"

Portekizli futbolcu "Kazanmak istiyorduk ama kazanamadık. Galibiyeti hak etmiştik.Takım olarak çok iyi oynadık. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Böyle devam edersek bizim için çok iyi sonuçlar olabilir. Taraftarlarımızı sevindirebiliriz. Bu maç artık geride kaldı. Şimdi pazar günkü lig maçına odaklanmamız lazım. Bir daha takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum" dedi.

"Sahadaki hatalar nelerdi?" sorusuna ise Portekizli yıldız, "Girdiğimiz pozisyonlar vardı. Skor çok daha farklı olabilirdi. O pozisyonları değerlendiremeyince böyle sonuçlar çıkabiliyor. Başımızı kaldırıp yolumuza devam edeceğiz" yanıtını verdi.

Ryan Babel: "Maçlarımızı kazanıp sonuçları bekleyeceğiz"

Beşiktaş'ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel ise maç ile ilgili değerlendirmesinde “İstanbul’daki maça kıyasla daha iyi oynadık. Şans yanımızda olsaydı. Bir ya da iki gol daha bulabilirdik ama olmadı. Şu andan itibaren yapabileceğimiz şey, maçlarımızı kazanıp rakiplerin alacağı sonuçları beklemek” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
"Penaltıyı atamadık ama...''
Yükleniyor lütfen bekleyiniz