Futbol

Beşiktaş kafilesi Tiran'da!

16 Eylül 2015 Çarşamba 18:49 - Son Güncelleme 16 Eylül 2015 Çarşamba 19:04

Skenderbeu ile maç yapacak olan Beşiktaş, Tiran'a ulaştı.

Beşiktaş kafilesi, UEFA Avrupa Ligi H Grubu ilk haftasında 17 Eylül Perşembe günü oynayacağı Skenderbeu karşılaşması için Arnavutluk'un başkenti Tiran'a geldi.

Türk Hava Yolları'na (THY) ait özel uçakla Tiran Uluslararası Rahibe Teresa Havalimanı'na gelen Beşiktaş kafilesini, Türkiye'nin Tiran Büyükelçiliği'nden yetkililer karşıladı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve genel sekreter Ahmet Ürkmezgil de kafilede yer aldı.

Havalimanındaki az sayıda siyah-beyazlı taraftar, teknik direktör Şenol Güneş ve futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Beşiktaş kafilesi, havalimanından otobüsle kamp yapacağı otele hareket etti.

Beşiktaş'ın 18 kişilik kamp kadrosu

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Skenderbeu maçının 18 kişilik kamp kadrosunu belirledi.

Tecrübeli teknik adam, geçen sezondan kart cezası bulunan Olcay Şahan ve sakatlığının tedavisine devam edilen Oğuzhan Özyakup ile UEFA listesinde yer almayan Veli Kavlak, Tolgay Arslan ve Ramon Motta'nın yanı sıra Kolombiyalı futbolcu Pedro Franco'yu Arnavutluk temsilcisi ile oynanacak maçın kamp kadrosuna almadı.

Siyah-beyazlıların 18 kişilik kamp kadrosunda şu oyuncular yer aldı:

Tolga Zengin, Günay Güvenç, İsmail Köybaşı, Serdar Kurtuluş, Dusko Tosic, Atiba Hutchinson, Mustafa Pektemek, Jose Sosa, Kerim Frei, Alexander Milosevic, Cenk Tosun, Necip Uysal, Ersan Adem Gülüm, Andreas Beck, Gökhan Töre, Ricardo Quaresma, Mario Gomez, Luiz Rhodolfo.

Beşiktaş, Skenderbeu ile yarın yapacağı maçın hazırlıklarını, akşam saatlerinde karşılaşmanın oynanacağı Elbasan kentindeki Elbasan Arena'nın yerine Tiran'daki Kemal Stafa Stadı'nda gerçekleştireceği antrenmanla tamamlayacak. Teknik direktör Şenol Güneş ve bir futbolcu, idmandan önce basın toplantısı düzenleyecek.

Sıradaki Haber
Pereira kayboldu!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz