Futbol

Beşiktaş Sivok'a ağlıyor

22 Şubat 2015 Pazar 11:14 - Son Güncelleme 22 Şubat 2015 Pazar 16:20

Siyah-beyazlılar büyük pişmanlık yaşıyor.

Milosevic’in ameliyat olması ve Ersan’ın Anfield Road’da sarı kart görerek cezalı duruma düşmesi, sakatlığı düzelen Çek futbolcuya kadroda yer vermeyen Beşiktaş teknik heyetinin planlarını alt üst etti. Bilic, İngiliz ekibiyle oynanacak rövanşta Atınç veya Necip’i sahaya sürecek.

Kadrosunda 5 stoper bulunmasına rağmen Liverpool rövanşı öncesinde savunma sıkıntısı çeken Beşiktaş’ta, Tomas Sivok’un UEFA’ya gönderilen ikinci listeden çıkarılmasının pişmanlığı yaşanıyor.

Siyah-beyazlı teknik heyet, sezonun ilk yarısının önemli bir bölümünü tedavilerle geçiren Çek futbolcuya, Milosevic’in ara transferde kadroya katılması ve Atınç Nukan’ın beklentilerin de üstünde performans göstermesi nedeniyle UEFA listesinde yer vermemişti. Ancak Milosevic’in sakatlanarak ameliyat olmasının ardından Ersan Gülüm’ün de İngiltere’deki maçta sarı kart görerek cezalı duruma düşmesi, Sivok’u ikinci listeye yazmayan teknik heyetin planlarını alt üst etti.

Formül arıyor

Liverpool’la perşembe günü Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak rövanş maçı öncesi formül üretmeye çalışan Slaven Bilic; Ersan, Milosevic ve Sivok’un yokluğunda Atınç Nukan veya Necip Uysal’a stoperde görev verecek. Hırvat hocanın, Eskişehirspor maçından sonra yapılacak taktik antrenmanlarda Atınç ve Necip’i deneyerek bir karara varacağı aktarıldı.

Siyah-beyazlı hocanın, cezalı Ersan’ın yokluğunda Atiba’yı savunmaya çekerek sürpriz yapabileceği de ileri sürüldü.

12 maçta görev yaptı

Beşiktaş’a 2008-2009 sezonunda Udinese’den transfer olan Tomas Sivok 7 yıldır siyah-beyazlı formayı giyiyor. Çek stoper bu sezon 8’i Süper Lig’de, 4’ü UEFA Avrupa Ligi’nde olmak üzere 12 resmi karşılaşmada görev yaptı. Sivok son olarak 9 Kasım’da Beşiktaş’ın, Başakşehir’i 2-1 yendiği lig maçında oynamıştı.

Adalesindeki sakatlığı düzelen Tomas Sivok yaklaşık 10 gündür takımla birlikte çalışıyor. Ancak Çek stoper, UEFA listesinde yer almıyor.

MİLLİYET

Sıradaki Haber
Liverpool'un hocası şaşırttı! Balotelli...
Yükleniyor lütfen bekleyiniz