Futbol

Biletler satışa çıktı

03 Aralık 2014 Çarşamba 17:10 - Son Güncelleme 03 Aralık 2014 Çarşamba 17:14

Beşiktaş-Tottenham Hotspur maçının biletleri satışa çıktı.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde 11 Aralık Perşembe günü İngiltere'nin Tottenham Hotspur takımıyla yapacağı maçın biletleri satışa çıktı.

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 20.00'de oynanacak karşılaşma için ilk olarak Passolig kart sahipleri için satış yapılacak.

Passolig kart sahipleri, biletlerini "www.passo.com.tr", N'Kolay satış noktalarından ve Vodafone Arena Kombine Satış Merkezi'nden satın alabilecekler.

Passolig kartı olup, kartı henüz eline ulaşmayan taraftarlar ise Bağdat Caddesi, Mall of İstanbul, Bakırköy, Cevahir AVM, Zeytinburnu Kartal Yuvası mağazalarıyla Vodafone Arena Kombine Satış Merkezi'nden biletlerini temin edebilecekler.

Bu arada Passolig bilet fiyatları Batı VIP Tribünü için 225 lira olarak belirlenirken; batı tribün biletleri 80 liradan ve doğu tribün biletleri de 60 liradan satışa çıkarıldı. Taraftarlar, kuzey kale arkası ile güney kale arkası biletlerini 30'ar liradan temin edebilecek.

Kağıt biletlerin satışına da 6 Aralık Cumartesi günü saat 11.00'de Kartal Yuvaları ve Vodafone Arena Kombine Satış Merkezi'den başlanacak.

Maç için belirlenen kağıt bilet fiyatları ise şöyle:

Batı VIP: 250 lira

Batı tribün: 100 lira

Doğu tribün: 80 lira

Kuzey ve güney kale arkaları: 40 lira

Sıradaki Haber
Rekorların adamı! Sürekli yükseliyor...
Yükleniyor lütfen bekleyiniz